G
GucciMane
Гостин
Леее 140 илјади капацитет
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Леее 140 илјади капацитет
Требало да го купиш, дефинитивно најдобар фри трансфер во првата сезона.. Јас со Саутемптон играв, го земав кога бев во 3-та лига, првиот дел од сезоната го играв како десно крило и не беше толку ефективен, ама од Јануари го ставив Поачер и 25 гола имаше за 6 месецаМатер му ебам, тука игра во Сосиедад и секогаш ми брца голови
Иначе во петата сезона падна и примера, освоив со депортиво со 98 бода, 5 повеќе од реал Мадрид.
Испаднав во полуфинале на ЛШ од челзи па не ја одбранив титулата во ЛШ.
Освоив и супер куп на европа и тоа светското за клубови.
Годинава имав доста солиден тим, тие горе што ги имав пишано плус Бабакар од Фиорентина, Серхио рамос од Реал, Аубамејанг (или како и да се чита, од Милан го земав) и Бебе од манчестер.
За следнава сезона веќе го лапнав Каналес, а може и уште по некој ќе земам за да се комплетира клубот и да почнам да газам поубаво
Иначе станав и селектор на Уругвај![]()
се убаво шо ми прават нов стадион ама јас би останал на Олд ТраффордЛеее 140 илјади капацитетИ мене ми изградија со Ливерпул али имаше околу 75 илјади места..да можеше да се стопира изградбата би стопирал, сакав на Енфид да си останам :p
јас две години освојувам Treble !!Леле 139 илјаде публика мајкооооооооооооооооо и да се пофалим освоив Europa League со Партизан сезона 2011/12
Лелелее кога успеа уште во 2012 да се избориш за нов стадион? Цар, жими се.
Ама треба и сезонските карти да ти се распродадени увек или па цело време да крца стадионот.Ма ја цицијана неможам ништо да го убедам, прав цицја е преку 30 милиона заработка ќе имам сезонава и ништо нејќе нов стадион да ми прае![]()
Ако прв пат ја играш, земи некој побогат клуб, еве со Челзи можеш да почнеш колку да се уиграш, отприлика, 2-3 месеца помини, после земи послаб некој. Ја така 2008цата одма пробав со Лидс и ме избркаа после месец дена :роѕ:Фала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.
--- надополнето: Jun 27, 2011 3:19 PM ---
Најдов на софтпедиа нема потреба, фала![]()
ее и ти да освоиш две години по ред Treble и ти ќе добиеш стадионЛелелее кога успеа уште во 2012 да се избориш за нов стадион? Цар, жими се.)))
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:07 PM ---
Ја пуштам играта и после 20 секунди ми се појавува оваКога ти се појавува ова ?
Aј вака, објасни чекор по чекор како ја инсталираш, сигурно грешиш некаде, и јас имам Вин 7 па ми функционира играва перфектно.Кога ја пуштам ова ми се појавува
![]()
Ве молам помогнете околку проблемов![]()
Првин одам на првиот zip фајл и правам extract here, после преку даемон тулс го отварам тој .iso фајл и има после да го отворам фајлот и внатре има setup и преку тоа го инстелирам. И откако ја инстелирав ја уклучувам и ми се појавува оваAј вака, објасни чекор по чекор како ја инсталираш, сигурно грешиш некаде, и јас имам Вин 7 па ми функционира играва перфектно.