Football Manager 2011

G

GucciMane

Гостин

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Матер му ебам, тука игра во Сосиедад и секогаш ми брца голови :)
Иначе во петата сезона падна и примера, освоив со депортиво со 98 бода, 5 повеќе од реал Мадрид.
Испаднав во полуфинале на ЛШ од челзи па не ја одбранив титулата во ЛШ.
Освоив и супер куп на европа и тоа светското за клубови.
Годинава имав доста солиден тим, тие горе што ги имав пишано плус Бабакар од Фиорентина, Серхио рамос од Реал, Аубамејанг (или како и да се чита, од Милан го земав) и Бебе од манчестер.
За следнава сезона веќе го лапнав Каналес, а може и уште по некој ќе земам за да се комплетира клубот и да почнам да газам поубаво :D
Иначе станав и селектор на Уругвај :D
Требало да го купиш, дефинитивно најдобар фри трансфер во првата сезона.. Јас со Саутемптон играв, го земав кога бев во 3-та лига, првиот дел од сезоната го играв како десно крило и не беше толку ефективен, ама од Јануари го ставив Поачер и 25 гола имаше за 6 месеца :)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Леее 140 илјади капацитет :D И мене ми изградија со Ливерпул али имаше околу 75 илјади места..да можеше да се стопира изградбата би стопирал, сакав на Енфид да си останам :p
се убаво шо ми прават нов стадион ама јас би останал на Олд Траффорд :) и тоа би ги вложил таму парите :) вака :( ќе го продаваат Олд Траффорд :(

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Леле 139 илјаде публика мајкооооооооооооооооо и да се пофалим освоив Europa League со Партизан сезона 2011/12

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Леле 139 илјаде публика мајкооооооооооооооооо и да се пофалим освоив Europa League со Партизан сезона 2011/12
јас две години освојувам Treble !! :) и за тоа ми дадоа толкав стадион сепак за најдобрите треба најдобар и најголем стадион :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ма ја цицијана неможам ништо да го убедам, прав цицја е преку 30 милиона заработка ќе имам сезонава и ништо нејќе нов стадион да ми прае :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прегледај го приврзокот 32201

срцки се :) само мака ќе ми биде за ОТ :)
Лелелее кога успеа уште во 2012 да се избориш за нов стадион? Цар, жими се. :))))
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:07 PM ---
Ма ја цицијана неможам ништо да го убедам, прав цицја е преку 30 милиона заработка ќе имам сезонава и ништо нејќе нов стадион да ми прае :(
Ама треба и сезонските карти да ти се распродадени увек или па цело време да крца стадионот.
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:18 PM ---
Фала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.
--- надополнето: Jun 27, 2011 3:19 PM ---

Најдов на софтпедиа нема потреба, фала :)
Ако прв пат ја играш, земи некој побогат клуб, еве со Челзи можеш да почнеш колку да се уиграш, отприлика, 2-3 месеца помини, после земи послаб некој. Ја така 2008цата одма пробав со Лидс и ме избркаа после месец дена :роѕ:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Лелелее кога успеа уште во 2012 да се избориш за нов стадион? Цар, жими се. :))))
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:07 PM ---
ее и ти да освоиш две години по ред Treble и ти ќе добиеш стадион :) само работаа беше дека они сами ми даваат известување дека ќе ми градат нов стадион :) јас не ни имав намера нов да барам да ми градат :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Кога ја пуштам ова ми се појавува

Ве молам помогнете околку проблемов :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ја пуштам ова ми се појавува

Ве молам помогнете околку проблемов :(
Aј вака, објасни чекор по чекор како ја инсталираш, сигурно грешиш некаде, и јас имам Вин 7 па ми функционира играва перфектно.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Според сликава, го немаш инсталирано најновиот пач... Симни го 11.3 инсталирај го и пробај пак.
Ако не, барај друг торент, може до него е.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Aј вака, објасни чекор по чекор како ја инсталираш, сигурно грешиш некаде, и јас имам Вин 7 па ми функционира играва перфектно.
Првин одам на првиот zip фајл и правам extract here, после преку даемон тулс го отварам тој .iso фајл и има после да го отворам фајлот и внатре има setup и преку тоа го инстелирам. И откако ја инстелирав ја уклучувам и ми се појавува ова

Kajgana Shop

На врв Bottom