Кога бараш играчи во Player Search има филтер за играчи надвор од договор и играчи на кој наскоро им истекува договорот.Абе како да гледам кој играчи се слободни ?
Гледам некој од вас го имат земено Џеко како фри трансфер
Дресови и фаца нема за нашата лига, има само логоа, тоа можеш секаде во секој Logos Mega Pack да го најдеш.може ли некој по ПП да ми прати логата дресовите и фаците се со има за мк лига само што почнувам па немозам да ги најдам на фм-басе
edit: еве уште една слика каде се пласирав повторно во фазата по групи али овде веле и Леон Осман дојде и усте 3 големи засилувањаеве некоја слика и од моите резултати со работнички моментално пак ја минав фазата по групи и веке почнаа да довагат играчи од појаките лиги
http://img695.imageshack.us/i/besssssss.png/
Ѕвер е али знае да падне у форма на моменти. Пенали често промашува кај мене, не знам зашто (висока оцена за пенали има...). Како и да е, доста солиден напаѓач, сезонава ми гази со Роналдо и Чичарито.Добро игра Џеко на менаџеров или не... знам на 2009 беше многу добар
Прати сосатв шо имаш и трансвер ин аутЅвер е али знае да падне у форма на моменти. Пенали често промашува кај мене, не знам зашто (висока оцена за пенали има...). Како и да е, доста солиден напаѓач, сезонава ми гази со Роналдо и Чичарито.
едит: Малиов се распуца нешто... ме изненади.