Football Manager 2011

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не играм, ама интересен факт :icon_lol: Па кој друг ќе ти реплицира коа се заразив по игриве ко мало дете xP

Ама гледам и Рафаел си го купил xD
Кажал Пеп нешто лошо за него на прес и овој одма побарал трансфер :)
Па на Сити сите подобри играчи им се на ТЛ,освен Силва(него го чекам :D).Затоа го собрав Балотели за 11.25м€,а Тевез тражи плата од 275к,затоа ќе си дреме таму:tv:
Иначе не,не го земав Рафаел.На ТЛ беше by the request:icon_lol:,ама ми бараше плата од 90к и прв тим,затоа одма ги прекинав договорите.
Сега гледам,во Јувентус ќе направи трансфер :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Може ли да добијам линк од торент за играва ?

M

marko 1996

Гостин
Компјутеров се спасува 2 пати 3 ти пат ке го фрлам низ прозор , играва ми кине живци , имам тим со Лидс за во 2ра лига прејак ми дадоа 9 мил. за трансфери го напраив гром тимот ама некој пацери ке се погодат пример Чарлтон( последно место 3 бода ја 25 бода) и ме тепаат , а коа имав пацери претходната сезона се газев ама за влагање у Премиер лига ме тепаа 2-1 не е битно не ни очекував да влезам ама сеа сум 10 место неможам да мрднам играчите ми играат јако со добри тимови со слаби по 2-0 , 3-0 губам , што да им праам за да имаат и мотивација со послаби тимови?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Компјутеров се спасува 2 пати 3 ти пат ке го фрлам низ прозор , играва ми кине живци , имам тим со Лидс за во 2ра лига прејак ми дадоа 9 мил. за трансфери го напраив гром тимот ама некој пацери ке се погодат пример Чарлтон( последно место 3 бода ја 25 бода) и ме тепаат , а коа имав пацери претходната сезона се газев ама за влагање у Премиер лига ме тепаа 2-1 не е битно не ни очекував да влезам ама сеа сум 10 место неможам да мрднам играчите ми играат јако со добри тимови со слаби по 2-0 , 3-0 губам , што да им праам за да имаат и мотивација со послаби тимови?
Кај мене помага ако на пресот пред натпреварот изјавам дека нема да биде така лесно да се победи тимот и опомени ги да не бидат невнимателни на полувреме ако водиш обавезно

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Само шо завршив сезона со Ајакс, освоив двојна круна. Првенството го за 1 гол и ова досега ми беше најинтересна и најнеизвесна сезона воопшто...

После слабите игре во првата полусезона, се консолидирав и цел пролетен дел го бркав Гронинген за конечно 3 кола пред крајот да се изедначам во бодови.Но тука почнува драмата...

32 коло: Гронинген губи, јас победувам и правам 3 бода разлика

33 коло: Меѓусебен дуел со Гронинген, каде ми е доволен бод за да ја осигурам победата, но губам и Гронинген се повторно први со 1 гол разлика

34 коло : Исто бодови, Гронинген со подобра гол разлика, морам да се надевам на нивни кикс или да победам со поголема разлика. На крајот победувам со 4:0, Гронинген 3:2 и само само 1 гол подобра гол разлика Ајакс станува новиот шампион :)

M

marko 1996

Гостин
Ме избркаа од Лидс :) Иначе таму имав јак голгетер за 3 утакмици имаше дадено 5 гола од кој сите автоголови беа :) шала на страна јак тим напраив ама заебав ...

Член од
10 ноември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
link od igrava moze li da dobijam ?:vozbud:

--- надополнето ---

Само шо завршив сезона со Ајакс, освоив двојна круна. Првенството го за 1 гол и ова досега ми беше најинтересна и најнеизвесна сезона воопшто...

После слабите игре во првата полусезона, се консолидирав и цел пролетен дел го бркав Гронинген за конечно 3 кола пред крајот да се изедначам во бодови.Но тука почнува драмата...

32 коло: Гронинген губи, јас победувам и правам 3 бода разлика

33 коло: Меѓусебен дуел со Гронинген, каде ми е доволен бод за да ја осигурам победата, но губам и Гронинген се повторно први со 1 гол разлика

34 коло : Исто бодови, Гронинген со подобра гол разлика, морам да се надевам на нивни кикс или да победам со поголема разлика. На крајот победувам со 4:0, Гронинген 3:2 и само само 1 гол подобра гол разлика Ајакс станува новиот шампион :)
moze link od igrava ? fala odnapred

--- надополнето ---

/ fala moze torrent od igrava

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Кај ја инсталирав играва прееска, се заразив :)
Играм со Барса до сега немам изгубено утакмица. На тоа пријателскиот куп играв против Милан и во 3-4 минута Педро даде гол, али за 7 минути Ибра ми даде 2 гола и после тоа Роналдињо уште еден. Направив измени и дека прво полувреме играв претежно со децата и Виља во 90 и 93 минута даде гол со што изедначив, па на пенали после ги тепав :) Мн цврста утакмица, на крај ми се бранеа со 11 души во 16ник :) Него сакав да прашам, има некоја финта со купувањето играчи дека до сега пробав да купам преку 10 играчи сите ме одбија (претежно проценките на цените им беа 5-12 милиони)?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Добро бе, пукнав да му ебам. Несака менаџерот да ми го отвори да играм, едноставно инсталирам, ставам пач и се како што треба и пак на крај несака да ми ја пушти играта.

Дали перформансите што ми се на лаптоп се слаби за менаџер, па до тоа да е проблемот?

Pentium Dual-Core T4200 @2.00 Ghz
4,00 GB
32-bit Iperating System ( а можам и 64 да ставам )
Display adapter type : Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Total available graphics memory 1294 MB Dedicated graphics memory 32 MB Dedicated system memory 32 MB Shared system memory 1230 MB Display adapter driver version 8.15.10.1892 Primary monitor resolution 1366x768 DirectX version DirectX 10

Се си мислам графичката да несака да ми подржи, ама.. ај ако знае некој чаре нека помага.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Metono1[mkd];3884078 напиша:
Добро бе, пукнав да му ебам. Несака менаџерот да ми го отвори да играм, едноставно инсталирам, ставам пач и се како што треба и пак на крај несака да ми ја пушти играта.

Дали перформансите што ми се на лаптоп се слаби за менаџер, па до тоа да е проблемот?

Pentium Dual-Core T4200 @2.00 Ghz
4,00 GB
32-bit Iperating System ( а можам и 64 да ставам )
Display adapter type : Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Total available graphics memory 1294 MB Dedicated graphics memory 32 MB Dedicated system memory 32 MB Shared system memory 1230 MB Display adapter driver version 8.15.10.1892 Primary monitor resolution 1366x768 DirectX version DirectX 10

Се си мислам графичката да несака да ми подржи, ама.. ај ако знае некој чаре нека помага.
Друже ти имаш конфигурација 5 менаџери одеднаш да упалиш а кулерот нема ни да се активира :) Што ерор ти дава?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.526
Баш истава конфигурација и јас ја имам на лаптопот, само 2,4 ми е процесорот, без проблем си ја фурам. :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Друже ти имаш конфигурација 5 менаџери одеднаш да упалиш а кулерот нема ни да се активира :) Што ерор ти дава?
Проблемот е во тоа што не ми дава никаков ерор, туку само ја палам играта.. се врти стрелката за loading (демек ќе се стартува) и не прави ништо, едноставно несака да подигне. Пробувам преку пачот што е за да ја играш без цд да ја стартувам, ми вели You miss xxx.dll file (некој си dll file, незнам точно како беше). Го download-ирам, ама џабе после пак истиот ерор ми го дава и несака да ми ја уклучи. Ќе пукнам веќе, ми се игра менаџер :/

Инаку пес 2011, фифа 2011.. без проблем си ги играм дома, ама еве со ФМ нешто несака.. и претходната 2010, па сега и 2011.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
АЛООООООООООО ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА ОДГОВОРИ!!!! Играта ја инсталирав вчера и пред да ја вклучам пишува: Warning: clouldn't find data folder! data/sigfx и после тоа се појави don't send. Да не знаете до што е работата?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
АЛООООООООООО ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА ОДГОВОРИ!!!! Играта ја инсталирав вчера и пред да ја вклучам пишува: Warning: clouldn't find data folder! data/sigfx и после тоа се појави don't send. Да не знаете до што е работата?
Јас знам што е работата. Расипана ти е играта. :vozbud:

Ако имаше некој сигурно ќе ти кажеше, пробај низ интернетот пребарај може ќе најдеш нешто.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.889
Поени од реакции
11.608
Стварно бе деца, за што ви ставаат интернет по дома, за да прашувате глупости или зошто има одговор за се на google?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom