Ќе можеш,ама може поспоро да ти оди.
Колку буџет има на почеток Наполи ?
Знам дека се полни,ко брод,ама ме интересира колку даваат на почетокот.
8 милиони мислам, не сум сигурен, ама мислам дека тука некаде беше. Ме мрзи да вклучувам сеа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе можеш,ама може поспоро да ти оди.
Колку буџет има на почеток Наполи ?
Знам дека се полни,ко брод,ама ме интересира колку даваат на почетокот.

Јас почнав со Наполи, одиграв пријателските, сите победи само една нерешена. Го купив само Вукчевич од Спортинг, газат со Хамшик во средниот ред. Тоа што беше Кваљарела во Наполи на ФМ 2010, на 2011 тоа е Кавани. Растура.
Скриншот од една пријателска.
![]()
![]()

Може да ставиш скриншот да видам што формација играш? И јас играм со Наполи и играм 4-1-2-1-2, сега засега функционира![]()

Ова досега никогаш ми се нема десено.Доста ми се повредуваат играчи на натпревари,ама секогаш го сменувам од прва.Ау какво багоиште има играва, невидено до сеа.
Прво, во ситуација кога правите замена, а ви се повреди некој играч, не можете да го смените оној кој ви се повредил, т.е. треба 100 пати да влезете у тактик скринот за да конечно го реализирате тоа, нејсе, по неколку обиди конечно ке може да го смените.
Али сега доаѓа '' интересниот '' дел, отидов на атенд за финалето од ЛШ, Манчестер - Челзи, во 2ра минута Челзи со играч помалце, во 23та се повредува Ешли Кол и Анчелоти не го менува, т.е., игра со 9 играчи на терен, 8 во поле ...
Си викам ај може имал 3 измени што е малоумно за 23 минути игра али тоа би било најлогично у ситуацијава .... nooooot, ниедна измена неискористена.
Во моментов е 55та минута, 1-0 губат Челзи, Карло сеуште мисли дека со 9 играчи може да ги промени нештата.
Eве и слики :
![]()
Taктика Mарс Напаѓа :
![]()
И на крај, ЕПИК ФЕЈЛОТ, Челзи ги користи трите замени, али на тројца играчи од оние кои играа, Кол пак остана незаменет, и пак останаа со 9 играчи на терен.
![]()
p.s. Кликнете десен клик и View направете на сликата, за подобро да го запазите моментот.![]()
Мое мислење зашто егзистира овој фејл баг е бидејќи на сите претходни верзии, во ситуација кога правите трета замена а пред истата да се деси, се повредува играч, таа замена веќе се извршува и не можете да го замените повредениот.Добро бе, шо сакате од уште неизлезена игра официјално ?
А кажа Мајлс Јакобсон дека ќе има пач за се сменат некои работи(Ливерпул), а притоа да се отстранат и некои багови.
Да живее пиратеријата !
Баг кај мене на оваа рускава ми беше како што кажа Капитано, со измените.Понекогаш Вукчевич го префрлам лево, Соса десно, или пак Кавани десно а Лавеци во нападот.
Тоа со промашување на чисти шанси го има секоја година и не верувам дека некогаш ќе го решат.А какви голови примам на новиов менаџер чудо едно.Секој противнички напаѓач е потенцијален Тиери Анри и секогаш првиот гол во кариерата го постигнуваат против мене.Ќе има уште доста полирање.