Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
може да ми прдложите некои млади фудбалери по 16 17 год
babacar.png
Сега на сликиве се малку постари, 7-8 сезона сум, само да видиш какви ѕверки се прает!
verratti.png

Ај хелп малце.
Ја инсталирав повторно ФМ10, овој пат на Windows 7. Е сеа, откако апдејтирав во 10.1 верзија и го ставив кракот, идам да ја вклучам играта и ми вика:

"The program can't start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."

Знае некој што е работата и како да се среди?

Дали е можно некако Суарез од Ајакс да го шитнам за 20+ мил, сеа сум 6-7 сезона, убо е разигран, само совет ми треба како да го шитнам за толку пари, нема баш место за него + буџето в дупка ми влезе, нешо стадион че ми правеле

Ај хелп малце.
Ја инсталирав повторно ФМ10, овој пат на Windows 7. Е сеа, откако апдејтирав во 10.1 верзија и го ставив кракот, идам да ја вклучам играта и ми вика:

"The program can't start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."

преинсталирај ја на еден другар истото му се јавуваше ја преинсталира и сега ја плеска :)

Дали е можно некако Суарез од Ајакс да го шитнам за 20+ мил, сеа сум 6-7 сезона, убо е разигран, само совет ми треба како да го шитнам за толку пари, нема баш место за него + буџето в дупка ми влезе, нешо стадион че ми правеле
според мене мислам дека можеш и за повеќе :) јас мирко вучинич го имам продадено за 35 мил. па мислам дека и суарез може да биде толку

Ај хелп малце.

Симни го најновиот directX, ако имаш 7-ца тоа треба да е directX 11.

Ја како апсолутен новак во играва воопшто, како да ги поставам оригиналните логоа, конкретно за премиер-лигашите? Ги најдов на интернет, ги копирав во graphics фолдер кај шо е играва. Треба уште нешто...?

Ја како апсолутен новак во играва воопшто, како да ги поставам оригиналните логоа, конкретно за премиер-лигашите? Ги најдов на интернет, ги копирав во graphics фолдер кај шо е играва. Треба уште нешто...?
-Load up FM, go to Options > Preferences > Display and Sound

-Untick ''Use skin cache'' box

-Tick ''Always reload on confirm''

-Then click ''Confirm''

-Then finally restart FM.

-And hey presto, those logos should appear.

Aко ти се стаени на правилно место у правилен фолдер (а како што гледам ти се..) би требало со оваа постапка да се среди. :) Ако ти треба помош околу нешто друго, слободно обрати се. :wink:

Здраво јас имам еден проблем со Менаџер. Пред една недела ја избришав бидејќи ми правеше проблем ама тоа не е важно. Сејфот со Сити каде што сум 5 сезона го ставив на усб и ја спуштив од нет ја инсталирав го редам сејфот и не се пушта и ми пиши the game could not be loadet. Дали некој знае што е проблемот и како да го решам?

Здраво јас имам еден проблем со Менаџер. Пред една недела ја избришав бидејќи ми правеше проблем ама тоа не е важно. Сејфот со Сити каде што сум 5 сезона го ставив на усб и ја спуштив од нет ја инсталирав го редам сејфот и не се пушта и ми пиши the game could not be loadet. Дали некој знае што е проблемот и како да го решам?

Види дали иста верзија (понов пач) да не е менаџерот или постар, друго незнам шо можи да биди :toe:

Aко ти се стаени на правилно место у правилен фолдер (а како што гледам ти се..) би требало со оваа постапка да се среди. :) Ако ти треба помош околу нешто друго, слободно обрати се. :wink:
Се пуштија убо се, ама јас сум нашол само слики со фудбалери од Премиер Лига. :kesa:
Па еве, едно скромно барање, линк за симнување на официјалните клупски логоа, пред се од Премиер Лига англиска, а не е штета ако ги има и од Италија, Франција, Шпанија и Германија пред се. Шо појќе то поубо накратко кажано, со Премиерлигашките секако да ги има.
Оти вака е глупо искрено кажано. :toe:

Ова истово му се случило на човеков од кај шо го изрежав моево цеде, мислам после шеста сезона. Ја избришал само сејвуваната игра и пак одново почнал, без да ја бриши цела апликација Фудбал Менаџер, и сега мислам шиба трета сезона, или втора, не знам точно....

Види дали иста верзија (понов пач) да не е менаџерот или постар, друго незнам шо можи да биди :toe:
....и не работел со различни пачој, 10.0 е верзијава ко шо глем кај мене, со истата терал цело време, и уште е со оваа мислам.
Друго ќе да е нешто.:toe:

Се пуштија убо се, ама јас сум нашол само слики со фудбалери од Премиер Лига. :kesa:
Па еве, едно скромно барање, линк за симнување на офидијалните клупски логоа, пред се од Премиер Лига англиска, а не е штета ако ги има и од Италија, Франција, Шпанија и Германија пред се. Шо појќе то поубо накратко кажано, со Премиерлигашките секако да ги има.
Оти вака е глупо искрено кажано. :toe:
Повелеле. :) Симни, стај у графикс, среди у преференсес, и воала - ќе си ги имаш логоата. :pipi:

Иначе, форумчево е одлично, можеш и други корисни работи да си најдеш... Од тактики, тренинзи, па се до амблеми на репрезентации, катаут фејспакови и тако даље...

Ова истово му се случило на човеков од кај шо го изрежав моево цеде, мислам после шеста сезона. Ја избришал само сејвуваната игра и пак одново почнал, без да ја бриши цела апликација Фудбал Менаџер, и сега мислам шиба трета сезона, или втора, не знам точно....

Не те разбирам ја избришал само сејфуваната игра па пак ја ставил или почнал наново со друг клуб? Ако е така не ми помагаш баш многу зошто јас не сакам да почнам со друг клуб глупо ми е сакам тој сејф да го играм :jaj::tapp:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom