Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
jas sum vo treta sezona so aston villa i uste nemam poras se mi e pod pobeda i dosega site tituli gi imam osvoeno me baraat momentalno vo brazil ali napraviv dogovor so aston villa do 2015 i zemam po 150 iladarki a najpogoden trasnfer msilam deka mi e Rayan Bertrand go zedov kako sloboden od celzi ali momentalno e u jaka forma i e pred vlez vo nacionalniot sostav

Три сезони со Астон Вила, ниту еден пораз и сите титули освоени! :3:
Колку пати Load и направи затоа што тоа ако го постигнеш тогаш треба да те прогласат за најдобар играч во историјата на ФМ. :pos2:
Дај не зезај дечко, нема шанси тоа! :tapp:

Го симнувам пачот 10.2.0 ај ве молам кажете ми како да го ставам хитно ми е :smir:

Го симнувам пачот 10.2.0 ај ве молам кажете ми како да го ставам хитно ми е :smir:

Имаш нешто проблем кога го инсталираш, или ? Мислам дека е преедноставно, само го вклучуваш фајлот, и идеш на Пач. Така беше за 10.1.0, овој 10.2.0 го немам инсталирано, но мислам дека исто е и на овој.

Имаш нешто проблем кога го инсталираш, или ? Мислам дека е преедноставно, само го вклучуваш фајлот, и идеш на Пач. Така беше за 10.1.0, овој 10.2.0 го немам инсталирано, но мислам дека исто е и на овој.
Прв пат инсталирам. Значи ко ќе го симнам, кај треба да го однесам фајлот,и што треба да направам.

ЕДИТ: Го апдејтував лесно било:)

Прв пат инсталирам. Значи ко ќе го симнам, кај треба да го однесам фајлот,и што треба да направам.

Ништо не треба. Пачот сам ќе препознае кај ти е инсталирана играта, го вклучуваш пачот, кликаш на Patch (вака мислам дека беше) и ќе почне да се пачува.

Три сезони со Астон Вила, ниту еден пораз и сите титули освоени! :3:
Колку пати Load и направи затоа што тоа ако го постигнеш тогаш треба да те прогласат за најдобар играч во историјата на ФМ. :pos2:
Дај не зезај дечко, нема шанси тоа! :tapp:

imam nekoi nereseni ali zborot mi bese oti nemam poras vo site konkurencii daj kazete preku koja strana da stavam slika za da se uveris za load imam praveno ali i mnogu mi pomaga asistentot:drk::drk:

Касиљас

Маикон - Видич - Тери - Евра

Есиен

Меси - Кака - Роналдо

Торес - Ибрахимович​

И овој состав да го имаш нема шанси три сезони да бидеш непоразен. :tv:

не можам да ве накарам на сила да верувате ви кажав само пратете ми како можам да качам слика и видете па се снајдов некако и видете сега

ова е само во премиер лигата ако сакате може да тражам за во другите купови
http://img691.imageshack.us/i/18281746.png/

а еве го составот со кој играм
http://img208.imageshack.us/i/sostav.png/

Може бе, зашо да не може да бидеш непоразен 3 сезони ?!?! Потребно е само мноогу слободно време, save пред секој натпревар, и доволно живци за да преигруваш натпревари по 10-тина пати :toe: :wink:

Али тој шо го праи ова е тежок ропак ! :)

Касиљас

Маикон - Видич - Тери - Евра

Есиен

Меси - Кака - Роналдо

Торес - Ибрахимович​

И овој состав да го имаш нема шанси три сезони да бидеш непоразен. :tv:

ако сакаш можеш сега да се увериш а третата сезона само што ја започнав некаде во ноември сам

Стај скрин одма коа ќе лоадираш сејвката да видиме колку пати си сејвирал :)

btw добро тимче третава сезона.

Пред да го сними скринот кај што пишува 83 games without losing, изгледа по грешка стиснал save наместо quit game :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom