Football Manager 2010

Член од
23 јули 2008
Мислења
56
Поени од реакции
1
Да кажете што е проблемот што не ми ја уклучува играта ?? Ја инсталирав од ЦД , скинав пач , крак и пак ми дава
fm.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ако може помош фала :salut:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Претерано голови се даваат и примаат на играва, утакмициве ми завршуваат минимум со 6 гола секоја утакмица, да не има нешто финта да се среди ова?
Играм формација 4-1-3-2, неможе да е до тоа...
И мене ми се случува истото. Катастрофа е менаџеров, ама ич не го сакам. Го играм 10 години наназад и оваа верзија им е лудо направена. Која тактика и да ја пробам исто е пак.
Сега играм со Вардар и Работнички ги водев на полувреме 5:0, во второ ми израмнија и Македонија Ѓ.П. 3:0 за во второ и они да ми израмнат.
Не знам веќе со која тактика да играм! :toe:

DVX

Член од
22 мај 2009
Мислења
85
Поени од реакции
5
Sports Interactive потфрлија дефинитивно. Менито, а и се друго беше сосем прегледно и кој и да седнеше за прв пат да игра, веднаш ќе се снајдеше. Вака со ново мени дури и искусните играчи се бунат. Точно е дека досега не биле објаснети тактиките толку добро, но сепак давањето премногу голови на натпревар ти ја убива желбата за продолжување на твојата менаџерска кариера. Баговите се посебна приказна (иако со некој од наредниве пачови и тоа ќе се среди). Играв со Торино (Серија Б) против Кавезе во Куп на Италија. Мечот стигна до изведувањето на пеналите во кои победив 5:3 за веднаш после во NEWS ме извести дека всушност сум изгубил 4:2. :icon_lol:

На скала од 10, јас би и дал на играва 5.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Jas nemam problemi voopsto...se si e vo red i najnormalno:toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Jas nemam problemi voopsto...se si e vo red i najnormalno:toe:
и јас исто, задоволен сум од играва, има многу повеќе комбинаторики и опции за користење....

што се однесува за паѓањето многу голови на утакмица кај мене си е исто како кај ФМ 09:toe:
просечно по 2-3 од утакмица, се разбира некад ќе паднат и 6-7, некад и 0-0 ќе заврши али просекот е негде меѓу 2-3...
што се однесува за ненормалниот камбек на противникот, мислам дека тоа е случај со Мак лигата во посилните лиги си е ок... и јас со Вардар на гости ги водев Ренова 3-0 за они од 70 до 86 да ми шибнат 3 гола :vozbud:
препорачувам за централни бекови да имате крупни и искусни околу 30 годишни кои се подолго време во клубот, а на крилните бековски позиции млади и брзи кои играат офанзивно...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Симнете си го скинчево, топ изглеа и сите контроли си се на исто како и на дефолт скинот.

Скринс

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
друже ми треба мала помош... го естрахирав во фолдерот графикс, идам Always reaload skin on confirm го одштиклирувам тоа првото и не се мења?:toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Треба да го смениш во играта, не само да го копираш. Лево од тоа за рилоуд можеш да го направиш тоа.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Треба да го смениш во играта, не само да го копираш. Лево од тоа за рилоуд можеш да го направиш тоа.
го нема таму, ги има само тие двете што си доаѓаат со играта, обично и црно:raz:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.459

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ја симнав

Фејскпак само за англија симнав, одличен е
Добра е , уште сум под импресија и ја истразувам саат време а немам ни една утакмица одиграно :vozbud:

И дефинтивно со новово мени све ми е хаос, не се чаталам дека одамна ја играм, со мали паузи, Инстал и Анинстал, ама ова ми е хаос

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Па се ми се младинци пола и повеќе тим по 16 години,сигурно е некој баг нека се исправи пишете таму.
и мене вака ме заебаваше, ојдов на холидеј еден ден и ми го пријаве првио тим и неколку од младинците. изглеа тој шо ја праел лигата заборајл да ги напрај ХГ.

Kajgana Shop

На врв Bottom