Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе земеш 3-4 од младинци кои почнале да тренираат во тој клуб...колку да можеш да го пријавиш.
Па се ми се младинци пола и повеќе тим по 16 години,сигурно е некој баг нека се исправи пишете таму.

Дајте некој нека ми прати на ПП добар торент овој мојов е тапа...или уше подобро ако иамте нешо RS...

Па се ми се младинци пола и повеќе тим по 16 години,сигурно е некој баг нека се исправи пишете таму.

Мене не ми прави такви проблеми, незнам што е...Гледај тие што си пробал да ги регистрираш да почнале да тренираат во твојот клуб, зошто може да се странци или од друг клуб дојдени млади во тимот.

Мене не ми прави такви проблеми, незнам што е...Гледај тие што си пробал да ги регистрираш да почнале да тренираат во твојот клуб, зошто може да се странци или од друг клуб дојдени млади во тимот.

ова прв пат го слушам :toe:
ако не ти ги дава како регистрирани ни сениорите(пр. Џерард,Лампард) џабе ти се младинците... реинсталирај ја

Па ако играш со Тетекс они не играат во Европа,a јас пробав со Милано прво,па после и со Работинички и нон стоп стоеше Players trained in club 0.

ова прв пат го слушам :toe:
ако не ти ги дава како регистрирани ни сениорите(пр. Џерард,Лампард) џабе ти се младинците... реинсталирај ја
teši

На други лиги немам проблем и играм долго менаџер знам како се регристрираат играчи,него сега за нашата лига ми прави така.

Па ако играш со Тетекс они не играат во Европа,a јас пробав со Милано прво,па после и со Работинички и нон стоп стоеше Players trained in club 0.

teši

На други лиги немам проблем и играм долго менаџер знам како се регристрираат играчи,него сега за нашата лига ми прави така.

Аааа епа незнам не играв нашава лига, може да прае проблеми зошто поголем дел од играчите немаат ваљда предтоа во кој клуб тренирале :/

Него имам друг проблем ја, зошто неможем да почнем да играм со другари? Мрежно исто како на прошлите, ми се појавува ЕРОР...во My Documents ми се појавува CRUSH DUMPS?!
Чаре?

Ќе може едно сликце од Lomana Lukalu од Anderlecht и Albertazzi од Milan? :)

2v13x9j.jpg

Албертаци го нема кај мене..

Него имам друг проблем ја, зошто неможем да почнем да играм со другари? Мрежно исто како на прошлите, ми се појавува ЕРОР...во My Documents ми се појавува CRUSH DUMPS?!
Чаре?
Проба преку хамачи?

Ќе може едно сликце од Lomana Lukalu од Anderlecht и Albertazzi од Milan? :)
Ваљда е овој
albertazzi.jpg

Ќе ми објасни некој како да средам со амблемите од македонските клубој?:jaj:

Кој би бил подобар defensive midfielder Kamil Zayate од Hull или Simon Rofles од Bayer

Кој би бил подобар defensive midfielder Kamil Zayate од Hull или Simon Rofles од Bayer
Тапа се и двајцата :) Morgan Schneiderlin ти е царот, поготово ако играш со некој мал тим.

Стај ги во
C:\Documents and Settings\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players\Makedonija

Ако немаш некој од фолдерите,напрај си ги сам.Линк за симињање имаш некоја страна поназад.

Прво ископирај во My Documents/SI/FM 2010/graphics ако си направил тоа иди во Preferences па Display & Sound одштиклирај Use skin cache и штиклирај Always reload skin on confirm.

Ваљда Rolfes:):)Иначе боље е Ролфес ама и многу поскуп од Зајате зависи у кој тим ти треба,ако е некој јак земи га Ролфес ако бираш меѓу овија 2ца.

Нов крак што не бара цеде после сејв. На пп, ако не ви се чека на бадијала.

Претерано голови се даваат и примаат на играва, утакмициве ми завршуваат минимум со 6 гола секоја утакмица, да не има нешто финта да се среди ова?
Играм формација 4-1-3-2, неможе да е до тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom