Football Manager 2010

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ќе земеш 3-4 од младинци кои почнале да тренираат во тој клуб...колку да можеш да го пријавиш.
Па се ми се младинци пола и повеќе тим по 16 години,сигурно е некој баг нека се исправи пишете таму.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Дајте некој нека ми прати на ПП добар торент овој мојов е тапа...или уше подобро ако иамте нешо RS...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па се ми се младинци пола и повеќе тим по 16 години,сигурно е некој баг нека се исправи пишете таму.
Мене не ми прави такви проблеми, незнам што е...Гледај тие што си пробал да ги регистрираш да почнале да тренираат во твојот клуб, зошто може да се странци или од друг клуб дојдени млади во тимот.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Мене не ми прави такви проблеми, незнам што е...Гледај тие што си пробал да ги регистрираш да почнале да тренираат во твојот клуб, зошто може да се странци или од друг клуб дојдени млади во тимот.
ова прв пат го слушам :toe:
ако не ти ги дава како регистрирани ни сениорите(пр. Џерард,Лампард) џабе ти се младинците... реинсталирај ја

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па ако играш со Тетекс они не играат во Европа,a јас пробав со Милано прво,па после и со Работинички и нон стоп стоеше Players trained in club 0.

ова прв пат го слушам :toe:
ако не ти ги дава како регистрирани ни сениорите(пр. Џерард,Лампард) џабе ти се младинците... реинсталирај ја
teši

На други лиги немам проблем и играм долго менаџер знам како се регристрираат играчи,него сега за нашата лига ми прави така.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па ако играш со Тетекс они не играат во Европа,a јас пробав со Милано прво,па после и со Работинички и нон стоп стоеше Players trained in club 0.

teši

На други лиги немам проблем и играм долго менаџер знам како се регристрираат играчи,него сега за нашата лига ми прави така.
Аааа епа незнам не играв нашава лига, може да прае проблеми зошто поголем дел од играчите немаат ваљда предтоа во кој клуб тренирале :/

Него имам друг проблем ја, зошто неможем да почнем да играм со другари? Мрежно исто како на прошлите, ми се појавува ЕРОР...во My Documents ми се појавува CRUSH DUMPS?!
Чаре?

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Ќе може едно сликце од Lomana Lukalu од Anderlecht и Albertazzi од Milan? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461

Албертаци го нема кај мене..

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Него имам друг проблем ја, зошто неможем да почнем да играм со другари? Мрежно исто како на прошлите, ми се појавува ЕРОР...во My Documents ми се појавува CRUSH DUMPS?!
Чаре?
Проба преку хамачи?

Ќе може едно сликце од Lomana Lukalu од Anderlecht и Albertazzi од Milan? :)
Ваљда е овој

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ќе ми објасни некој како да средам со амблемите од македонските клубој?:jaj:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Кој би бил подобар defensive midfielder Kamil Zayate од Hull или Simon Rofles од Bayer

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
Кој би бил подобар defensive midfielder Kamil Zayate од Hull или Simon Rofles од Bayer
Тапа се и двајцата :) Morgan Schneiderlin ти е царот, поготово ако играш со некој мал тим.

Стај ги во
C:\Documents and Settings\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players\Makedonija

Ако немаш некој од фолдерите,напрај си ги сам.Линк за симињање имаш некоја страна поназад.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Прво ископирај во My Documents/SI/FM 2010/graphics ако си направил тоа иди во Preferences па Display & Sound одштиклирај Use skin cache и штиклирај Always reload skin on confirm.

Ваљда Rolfes:):)Иначе боље е Ролфес ама и многу поскуп од Зајате зависи у кој тим ти треба,ако е некој јак земи га Ролфес ако бираш меѓу овија 2ца.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Нов крак што не бара цеде после сејв. На пп, ако не ви се чека на бадијала.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Претерано голови се даваат и примаат на играва, утакмициве ми завршуваат минимум со 6 гола секоја утакмица, да не има нешто финта да се среди ова?
Играм формација 4-1-3-2, неможе да е до тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom