Football Manager 2010

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Денеска почнав да играм со ВАРДАР :) скоро ја завршив првата сезона шампион сум во првенство а финалето на купот допрва ќе се игра :) најмерачки утакмици ми беа со Пелистер :vozbud: и дома и на гости ги тепав по 5-1:tv:
Дај нешто поопширно, тактики, играчи, трансфери и сл.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Сега ја завршив втората сезона, со Манчестер Јунајтед играм, првата сезона ептен лошо заврши, ниедна титула, се борев до самиот крај во Премиерлигата, но на крајот дури четврти завршив, мала беше разликата како и да е.
Но, во втората сезона, освоив Премиерлига и ЛШ, од скриншотов сами ќе видите какво беше финалето, се испотив у пм.
А во Премиерлигата цела сезона водев 3-4-5 поени разлика пред Сити и Челзи и на крајот ме стигна Сити, ист број бодови, но подобра гол-разлика.

А еве скриншот и од крајната табела во првенството.

Член од
30 јули 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
можи некој дами помогни .. еве најдов македонска лига го имам фајлот ама не знам шо треба понатаму..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.139
Поени од реакции
1.743
можи некој дами помогни .. еве најдов македонска лига го имам фајлот ама не знам шо треба понатаму..
Стаи го у My documents->Sports Interactive->FM2010->Editor data

Иначе со Лидс завршив трета сезона, 10ти во Премиер лига, а имав шанса да идам у Европа Лига али последните 3 утакмици сите ги изгубив и паднав 3 места :tapp:

Тимот до сега

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Стаи го у My documents->Sports Interactive->FM2010->Editor data

Иначе со Лидс завршив трета сезона, 10ти во Премиер лига, а имав шанса да идам у Европа Лига али последните 3 утакмици сите ги изгубив и паднав 3 места :tapp:

Тимот до сега

ова е најјаката формација на фм според мене :)
да не изигра некој со честер случајно:pos2::pos2:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
еј
ја сметнав играва на 3 дела од нет. и ја екстрактирав,ја пуштив инсталацијата и сеа ми бара да имам стеам програмче за да не ја играм со двд,епа видете сеа кога ќе ја одберам таа опција и притиснам инстал ми се полни лентата наеднаш и се исклучува инст. ако има некој што се разбира нека ме упати подобро

F

FilipMacedon

Гостин
Еј дајте некој линк за играва,ме мрзи да барам по 50 страни на темава.
:)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

И да тражеш не можеш да најдеш!

Линк на за пиратски даунлоад е забрането на форумот!:toe:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Си требал да пишеш во побарувања на игра, ама ај ќе ти пуштам по ПП.

п.с: Сега сум на школо, кога ќе одам дома ќе ти пратам.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Колку шо сум запамтил од “уставот“ на Кајгана, мислам дека и за тоа е забрането.:toe:
да али кој го почитува уставот или па надлежните колку добро си ја работат работата, тоа е веќе друг муабет :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom