Football Manager 2010

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.862
И од кога ќе ги симнам дресовите од тој форумот, како после треба да направам, за да ги има во играта?
1. Extract the zip/rar file into:

My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/Graphics/Pictures/Kits

2. You may need create the above folders, if they do not exist.

3. Load up FM, go to Options > Preferences > Display and Sound

4. Untick ''Use skin cache'' box

5. Tick ''Always reload on confirm''

6. Then click ''Confirm''

7. Then finally restart FM.

:wink:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ај мене некој нека ми ги прати сите амблеми на пп :)

и да се пофалам првата сезона со рома завршив на 3 место иако имав шанси и за повисоко последните 3-4 утакмици ми се повредија тоти менез и дони па морав росати да го ставам прв голман, а напред виери:kesa:и окака виери го земав токму за вакви случаеви
за втората сезона управата ми даде 70 мил. со нив ги купив пацини моримото гути алба а за без пари уште инзаги и ривас
оваа сезона слабо ми тргна ќе мењавам тактика

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
ај мене некој нека ми ги прати сите амблеми на пп :)

и да се пофалам првата сезона со рома завршив на 3 место иако имав шанси и за повисоко последните 3-4 утакмици ми се повредија тоти менез и дони па морав росати да го ставам прв голман, а напред виери:kesa:и окака виери го земав токму за вакви случаеви
за втората сезона управата ми даде 70 мил. со нив ги купив пацини моримото гути алба а за без пари уште инзаги и ривас
оваа сезона слабо ми тргна ќе мењавам тактика
Добар си. Види ги Рома кај мене.

:tv:

Иначе прва сезона со Наполи, 25 коло, одлично ми оди. Имам само еден пораз од Интер во гости, 4 реми, и 20 победи. Имам +9 во однос на вториот, Фиорентина, и се поизвесно е дека ќе ја освојам лигата. Исто така ќе играм и финале во купот со Интер.

На почеток на сезона го земав само Ди Мариа од Бенфика за 10 милиони, и Сергиј Федоров за без пари. На полусезона ги земав Александар Лукович од Парма за лев бек, и Сергеј Кривец од Ливорно, ама тој не може да игра, поради тоа што во една сезона има играно за 2 тима, наредна сезона ќе биде супер. Го капарисав и Бурдисо, на лето ќе ми дојде за без пари. Еве како ми изгледа тимот:

Имам неколку непотребни играчи, на лето ќе ги шитнам и тие. Уште еден десен бек во нареден трансфер период да земам, и спремен сум за големи подвизи. :)

И да, Квараљела е ѕвер, најдобар стрелец во Серија А со 26 гола, а ми беше повреден еден месец.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Да се пофалам и јас изиграв една сезона со Ајакс и бев прво место во Холандија, + 7 во однос на Твенте кој беше второ пласиран .

Веќе изиграв 16 кола од новата сезона, и сум на + 5 во однос на АЗ Алкмар .

Него сега во зимскиот преоден рок сакам да купам MR i DR, MR по можност да биде до 10 милиони, а DR некој помлад до кај 5 милиони, што ќе препорачате ? :wink:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Да се пофалам и јас изиграв една сезона со Ајакс и бев прво место во Холандија, + 7 во однос на Твенте кој беше второ пласиран .

Веќе изиграв 16 кола од новата сезона, и сум на + 5 во однос на АЗ Алкмар .

Него сега во зимскиот преоден рок сакам да купам MR i DR, MR по можност да биде до 10 милиони, а DR некој помлад до кај 5 милиони, што ќе препорачате ? :wink:
Пробај дали ќе ти се свиѓаат Дејан Ловрен и Милан Бадељ од Динамо.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јас само некој млади можам да купам испод 20 год за другите мора да платам и по 30-40 мил.:nesvest:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
И јас почнав со Наполи уште вчера,ама уште немам изиграно ниту една утакмица,до сега само ги имам купено Ди Мариа 6 мил(доста ефтино) и Џагоев 11мил,ќе видам како ќе се уклопат у тимот.

@Manga
Што му стави на Кваљарела,да ти игра?
И за десно јас го планирам Лавеци,доста е брз,а има и добар центар шут.Исто така ќе го пробам Маџо за десен бек ако го биде,ако не,го има тој Зунига што не е лош.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пред нецели пет минути ги победив Реал во ЛШ во финалето на пенали 6-5, за после да дознаам дека сум изгубил 5-3. Мислам, шо побогу е со играва?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.740
Abe mi se pojavi Crash dumps....ajde pomos kako da go sredam!!??
Реков пред некоја недела кога мене ми се појави, исклучи звук у options.

Пред нецели пет минути ги победив Реал во ЛШ во финалето на пенали 6-5, за после да дознаам дека сум изгубил 5-3. Мислам, шо побогу е со играва?
Баг е, не си ни прв ни последен, у нареден пач ке се среди, т.е. незнам како е и овој новиов што излезе неделава 10.1.1, на претходниот пач читав вакви проблеми, али не у финале у ЛШ. :tv:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Реков пред некоја недела кога мене ми се појави, исклучи звук у options.

Баг е, не си ни прв ни последен, у нареден пач ке се среди, т.е. незнам како е и овој новиов што излезе неделава 10.1.1, на претходниот пач читав вакви проблеми, али не у финале у ЛШ. :tv:
Isklucen mi e Syn...!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.740
Isklucen mi e Syn...!!!
Хмм, ондак незнам што е проблемот, ако имаш виста може да ти ги прави тие фрки, знам и за тоа читав во еден наврат мене кога ми се појави, али ја откако го исклучив звукот немам никакви проблеми.

Друго што би можел да пробаш е апдејт на драјверите од графичката, за некое трето чаре ич не ми текнува.

Ако ништо од ова не пасуе ( ако немаш виста ), ако ти се апдејтувани драјверите, иди на форумот на SI и читни за ваквите багови, мада до нареден пач верувам ке ти се средат, моментално е 10.1.1 апдејт удрете сите на тој. :wink:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Хмм, ондак незнам што е проблемот, ако имаш виста може да ти ги прави тие фрки, знам и за тоа читав во еден наврат мене кога ми се појави, али ја откако го исклучив звукот немам никакви проблеми.

Друго што би можел да пробаш е апдејт на драјверите од графичката, за некое трето чаре ич не ми текнува.

Ако ништо од ова не пасуе ( ако немаш виста ), ако ти се апдејтувани драјверите, иди на форумот на SI и читни за ваквите багови, мада до нареден пач верувам ке ти се средат, моментално е 10.1.1 апдејт удрете сите на тој. :wink:
XP imam :) znaci aj link za noviot patch...ako moze nekoj??

Fala Syn! :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom