ај мене некој нека ми ги прати сите амблеми на пп
и да се пофалам првата сезона со рома завршив на 3 место иако имав шанси и за повисоко последните 3-4 утакмици ми се повредија тоти менез и дони па морав росати да го ставам прв голман, а напред виери:kesa:и окака виери го земав токму за вакви случаеви
за втората сезона управата ми даде 70 мил. со нив ги купив пацини моримото гути алба а за без пари уште инзаги и ривас
оваа сезона слабо ми тргна ќе мењавам тактика
Добар си. Види ги Рома кај мене.
:tv:
Иначе прва сезона со Наполи, 25 коло, одлично ми оди. Имам само еден пораз од Интер во гости, 4 реми, и 20 победи. Имам +9 во однос на вториот, Фиорентина, и се поизвесно е дека ќе ја освојам лигата. Исто така ќе играм и финале во купот со Интер.
На почеток на сезона го земав само Ди Мариа од Бенфика за 10 милиони, и Сергиј Федоров за без пари. На полусезона ги земав Александар Лукович од Парма за лев бек, и Сергеј Кривец од Ливорно, ама тој не може да игра, поради тоа што во една сезона има играно за 2 тима, наредна сезона ќе биде супер. Го капарисав и Бурдисо, на лето ќе ми дојде за без пари. Еве како ми изгледа тимот:
Имам неколку непотребни играчи, на лето ќе ги шитнам и тие. Уште еден десен бек во нареден трансфер период да земам, и спремен сум за големи подвизи.
И да, Квараљела е ѕвер, најдобар стрелец во Серија А со 26 гола, а ми беше повреден еден месец.