Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Овие истава цена ја држат и втора сезона? зашто влегов со Лидс во прва и имав се на се 15 милиони буџет... Највеќе ќе игра Advanced Forward

Можно е да излези новиот крак за новиот пач?

Си почнав со Шефилд Ј. на сред јануари бев негде 4-5 место , резултати шта да ти причам 5 утакмици тепам 5 губам и се така , и некаде кај 13 јануари дојде газдата на Вест Хем ќе ме носел да ги спасам од испаѓање и ја така идиот прифатив , едвајјјјјјјјјј сум ги спасил некако завршивме 15 место . Се на се добра е играта смениле многу работи а многу работи и заебале . после новиов пач гледам и повреди многу се појавуваат. на утакмица минимум по 3 имам повреди . и да да прашам дали некој искористил ова новово raumdeuter или како и да се вика .

Луѓе, дај помагајте. Вчера играв нормално, денес уклучвам и ми се појавува "application error".

Можно е да излези новиот крак за новиот пач?

Ќе искочи сигурно само чекаат изглеа да видат дали ова е последниот пач или ќе има уште еден. Да не кракуваат за џабе :icon_lol:. За месец два би требало да има.

Искочи и новиот пач, воедно последен мислам дека овој ке биде 15.3.1..
Кога да очекуваме ние што користиме пиратерија да излегне најновиот?

Искочи и новиот пач, воедно последен мислам дека овој ке биде 15.3.1..
Кога да очекуваме ние што користиме пиратерија да излегне најновиот?
Од недела до месец дена :D

Јебига, ова од пиратеријата да му се присере на човек, маани тоа што има багови во 15.1.3 пачот, неможам никако на еден сејв да се задржам.
Таман кренам добро, ми здосади и се откажувам и 2 дена пауза правам, потоа пак истото и никако да поминам сезона :mad:

Трета сезона со Рајо , какво тимче склопив мада што го шитнав најдобриот Инуи бидејќи ми требаа пари за плати за да ги договорам слободните играчи , а на негово место како слободен играч го зедов Пабло Пиати добар е засега ама некако ми се избалансира формацијата од лани па сега некако ми играат млитаво играчиве , Со тешки маки и лесни противници влегов во финале во ЛШ , во групи завршив 1 а после Ливерпул на продолженија , Интер дома 2-0 гости изгубив 1-0 , и полуфиналето против Евертон гости изгубив 2-1 , дома тепав 2-1 и на продолженија 4-2. Сега уште три утакмици до крај финале во купот против Барса, и дома против Реал и Атлетик Билбао каде мора да земам 4 бода минимум за 4 место во лигата и пласман во ЛШ ... Многу бодови ми скинаа маливе екипи како Селта , Елче , а овие Гранада се ненормални два пати изгубив годинава од нив .Rayo v Everton_ Match Post Match.png Schedule_  Senior Matches.png
Еве ми го тимот Tactics_ Overview Overview.pngА овие ги договорив за следната сезона , се надевам дека и Хесе ќе го потпишам бидејќи му истекува договорот со Реал , Бритос ќе го шитнам најверојатно и се мислам за голман да го земам Рајкович од Звезда гледам одлично напредува
Transfers_  Transfer Center.png
Криво ми е за Беллерин што им платив 850к на Арсенал не видов дека му истекувал договорот :pos:[DOUBLEPOST=1426115682][/DOUBLEPOST]Сезоната во лигата спасена 4 место за квалификации во ЛШ ... Остана уште финалето ЛШ против Баерн , еднаш ги направив магариња во групите ама сега ќе е потешко практично без лево крило останав.
Liga BBVA_ Overview Profile-4.png
Rayo Vallecano v Bayern München_ Overview Overview.png
Агуеро каква сезона изиграл вака уште немам видено 8.22 просек
Sergio Agüero_ History Career Stats.png

Последно уредено:
4 сезона со Рајо освоен суперкуп на европа на стартот ..Тимов шо го имам е одличен ама ако ми дадат некоја пара за трансфери следната сезона ќе можам на реал и барса да ги тепам ко на шала .
Man Utd v Rayo_ Overview Overview.png
Ако сакате голман после прва сезона мислам дека е слободен
Fernando Pacheco_ Overview Profile.png
Овој момак како поддршка во средина е одличен од Реал е го зедов за некои 3.5 м иако можев и за поефтино ама толку многу ми се допадна од почеток што искеширав повеќе за него ама не зажалив
Omar Mascarell_ Overview Profile.png
и најновиот играч што го зедов како слободен агент од Челзи
Kenneth Omeruo_ Overview Profile.png
Овој ми е од Рајо звер по десна страна како АМЛ
Lass Bangoura_ Overview Profile.png

Каде за поевтино може да се најде фм15?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom