Абе чоек...воопшто не е важно дали некој има супер големи оценки или не за да биде вондеркид или воопшто добар играч на Менаџерот...неколку години ја играм играва ( уште од FM 2001/2002 ) и сум увидел дека големите или малите оценки немаат некоја врска како некој фудбалер ќе игра...сум земал играчи ептен напукани во оценки па биле трупој невидени,а сум земал и со релативно мали оценки па играле ко ненормални..хе хе..затоа ти велам,не обрнувај многу внимание на оценките од играчитеkaj gi najde boldiranite. drva se. nisto nemat nad 15. i ne e banegra, banega e
da dodam na listata
garay (racing), micah richards (man city), guardado (depor), javi martinez (athletic bilbao), cavani (palermo), bruins (feyenoord), giovinco (empoli, pozajmen od juve), johnson (man city), rabiu (sporting), veloso (sporting), arouca (hannover), bale (tottenham), breno (sao paolo), van den borre (anderlecht), rossi (villareal), nuri sahin(feyenoord, pozajmen od dortmund), de guzman (feyenoord), aissati (psv), muamba (birmingham), cahais (inter reserves), david (sao paolo), zarate (mislam deka e od river), nico medina (eibar, pozajmen od osasuna), simunek (wolfsburg), david luiz (benfica), vidal (lens, pozajmen od leverkusen).
ima uste, ke gi pustam posle sea maka mi e. i daj ne kazvajte igraci so nemat nisto nad 15
Овој од Арсенал е добар мислам Liam Brady дека се викаше!!!!!Дај кажите некој асистент . . .
овој Костакурта ми замина во Палермо за менаџер . . .
Прошлата Фифа Менаџер беше мн. добра... инаку незнам ни ја кога излага...Znae nekoj dali e iskocena Fifa Manager kade kade e bolje od Football M
A be brat mnogu glupa mi e taa FIFA manager,mnogu e nerealna i nema database na igraci.Sepak jas se pridrzuvam kon Football Manager,nekako najsolidno mi deluva :pos2:Прошлата Фифа Менаџер беше мн. добра... инаку незнам ни ја кога излага...