Football Manager и останати Manager игри!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
фала
п.с. Почнав со Тетекс изиграв 3 пријателски не дадов ниеден гол а примив 17 :vozbud:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ооооо конечно успеав, со апгрејд на играта.

Конечно јас и мојата сродна душа сме заедно. :pos::pos::pos:

Е сега ако се чуствува некој спремен, дека можи да ми парира... нека се приклучи да играме онлајн. Само да ви кажам дека ова е 6та верзија на менаџер, што ја играм.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
ne mozam eden eftin igrac da nam. samo za Makedonci pokazva stats a i ovie skotojte (scouts) samo vo okolinata mozi da barat luge. daj kazete nekoj pojak oti so igracive so gi iam ne se osvojva prva

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Jove_Bt, te add-nav na msn... Ke se presmetame ja i ti mnogu nabrzo... Ke prajme nekoj extra jak clan:)

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Ajde be on-line da pocneme da igrame mi se zdosadi sam da igram

I za makedonska liga go simnav toa ponatamu so da praam

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
имаш подоле објаснето......еве пак, ке го снимиш во фолдерот на менаџерот во 'My Documents' во 'db' и кога ќе почињаш нова игра ќе те праша дали сакаш да почнеш со македонска лига. поздрав

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
има некој со јака машина и конекција да биде сервер за онлајн?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
ne mozam eden eftin igrac da nam. samo za Makedonci pokazva stats a i ovie skotojte (scouts) samo vo okolinata mozi da barat luge. daj kazete nekoj pojak oti so igracive so gi iam ne se osvojva prva
Пробај земиго братот на Пандев - Сашко Пандев од Динамо

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Никола, кажи ми за која позиција бараш играч.

Пробај го Завон Хајнс, земи го на позајмица доволно е. Тој еден од најаките на играта ама што човек е појма немам. Никогаш го немам видено да игра во реалниот фудбал. Штом две ФМ верзии со ред е најдобар, значи е нешто добро.

А играта сега за сега е прелесна, не знам зошто кукавте досега зедов 3 играчи шо си сакав... тројцата за 10 милиони. Значи ако сакате да земите играч не давајте понуда одма, прво спријателете се со тренерот на клубот.

Пример го сакам Меси, се спријателувам со Рајкард... после давам позитивни коментари за Меси, па пројавувам интерес, па барам кој му е омилен играч на Меси, ако е некој од аргентинците... во случајов Интер е полн со такви, тогаш го препорачувам. Со секое пројавување на интерес за играч, кај него се зголемува заинтересираноста за вашиот клуб, а во исто време и паѓа среќата во тимот каде што настапува. За претходната верзија имав хак(можев да следам се за играчите, од оцени до среќа во клубот, до потенцијал), забележав дека со 7-8 вакви трикови играчот ве става во омилен клуб и многу послесно можи да дојди во вашиот тим.
Дека некогаш ќе потрошам 190 милиони за да земам играч, тоа тешко... цел дрим тим ќе соберам со тие пари.

Ете една поопширна анализа како да дојдите до саканите играчи, полесно да направите трансфер.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Епа ја завршив првата сезона со Барса и освоив Примера. Само Примера.
Батињата ми дадоа пари за трансфери 217.000.000 евра :vozbud::vozbud::vozbud:
Си го купив Буфон за цели 167.000.000 евра ...
И ај сега нека ми дадат гол да ги видам :)

Крки ѕвер!!! Кој игра со Барса, понудете му на Крки на време договор зашо ќе ви го здрпа некој.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
АААААААААААА хахахахаха :pos::pos::pos:

Играва е лудила... ај шо е 10 пати полесна од претходните верзии, ама и 10 пати повеќе багови. Пратете ова!

НАГРАДНО ПРАШАЊЕ, КАДЕ Е ГОЛМАНОТ?!?!?

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
АААААААААААА хахахахаха :pos::pos::pos:

Играва е лудила... ај шо е 10 пати полесна од претходните верзии, ама и 10 пати повеќе багови. Пратете ова!

НАГРАДНО ПРАШАЊЕ, КАДЕ Е ГОЛМАНОТ?!?!?

еееееј што е со голманот бе:pos2::pos2:
иначе има ептен багови, ај побрзо нека го вадат тоа пачот нека не се заебаваат. иначе има и многу грешки у Closing Down,а и Marking-от е заебан, им ставам Closing rearly i Marking Man, а тој одбранбениот кога се затрча у напад се утепав од смеење, ме растураат у одбрана, а на претходните ијам најмалце голови примено. тоа ти е, ваљда ќе го средат

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Голманот како мал сакал да биде напаѓач. Сега му се укажа прилика. :pos:

Пачот е излезен кој сака да го симне го има на повеќе страници. Погуглајте лесно се наоѓа. Верзија 8.1.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Голманот како мал сакал да биде напаѓач. Сега му се укажа прилика. :pos:

Пачот е излезен кој сака да го симне го има на повеќе страници. Погуглајте лесно се наоѓа. Верзија 8.1.
Излезе и оригиналот? Мислам дека само бета верзијата на пачот е излезена...
Ако веќе го имаш оригиналот дај пушти ми линк по пп :)

Kajgana Shop

На врв Bottom