Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Јеп само тој е ... така да што е тоа е, ако ти е успорен направи Wipe дата па после и кеш преку рекавери[DOUBLEPOST=1430769434][/DOUBLEPOST]
Па зависи како го декодирале, мада 99% нема да се кодира
за твојот има официјален 4,3
И јас го имам тој ама ме интересира дали ќе се избришат овие апликацииве од т-мобајл што се ако го ставам овој најновиов што е на страната.

И јас го имам тој ама ме интересира дали ќе се избришат овие апликацииве од т-мобајл што се ако го ставам овој најновиов што е на страната.
Ne se brisat,ama moze da im dades disable od aplicatin menager,skoro na site sto se od operator da ne ti gi pokazuva vo menito

Јеп само тој е ... така да што е тоа е, ако ти е успорен направи Wipe дата па после и кеш преку рекавери[DOUBLEPOST=1430769434][/DOUBLEPOST]
Па зависи како го декодирале, мада 99% нема да се кодира
за твојот има официјален 4,3
Aham.go imam toj jas instalirano.dobar mi e sega za sega,ne mi koci,ne lagira.sakav da imam lolipop ama ke treba nekoj custom da najdam.

Ме интересира која е цената за екран за Alcatel One Touch Fierce? и каде да го однесам да го средат. Благодарам :)

Колку пари е за декодирање Самсунг С3, андроид 4.3 ?

Ај малку помош. Зедов да му инсталирам на телефонов нов Андроид, сега сум на 4.2 уште. По успешно рутирање заглавив. Т.е. не заглавив, туку не знам како да продолжам, ме збуни терминологијата по интернет. Како оди процесот, треба само да инсталирам нов РОМ (и ако е така кој е најдобар, по нет наидов на CyanogenMod) и толку?

Која цена е декодирање за Galaxy Core 2 ?

И дали може со код, не преку кабел?

otklucuvanje na iphone 5 od at&t(us) , i iphone 5(verizon) kolku bi kostalo. znae nekoj?

Ај малку помош. Зедов да му инсталирам на телефонов нов Андроид, сега сум на 4.2 уште. По успешно рутирање заглавив. Т.е. не заглавив, туку не знам како да продолжам, ме збуни терминологијата по интернет. Како оди процесот, треба само да инсталирам нов РОМ (и ако е така кој е најдобар, по нет наидов на CyanogenMod) и толку?

па да, нов ром и кернел друг мислам требаше. CyanogenMod е најпознат и доста стабилен, можеш тој да го инсталираш.

Поправка на стакло на htc one m8? Некој сервисер добар, бидејќи веќе 3 ден ми е кога барам а никој не поправа.

Поправка на стакло на htc one m8? Некој сервисер добар, бидејќи веќе 3 ден ми е кога барам а никој не поправа.
Па никој не го двои, оди комплет екран со тач

дечки знаете ли негде кај што има ефтино декодирање на нокиа лумиа 535 ?

Колку кошта декодирање на samsnung galaxy core plus?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom