Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Декодирање на Samsung Galaxy S3 mini i8190 заклучен на T-Mobile MK?

Да ми каже некој цена за замена на пукнато стакло на Samsung Galaxy S5, друго се функционира во ред, само стаклото е пукнато?

^
Само стакло не се мења
(Т-ест може да се смени али може лошо да изгледа,да има прашинки или балончиња доколку не се направи/аплицира ко што треба,
а тоа ретко кои сервиси го прават)

А фул асембли, диџитајзер/стакло плус лцд е доста скапичко,ако не се лажам накај 8-9000.денари беше оргинал фул асембли.
(Ако грешам околу цената за фул асембли за SGS5,нека ме поправи некој)

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Дечки вие со мобиларите колку пари одат батериите за Самсунг галакси с3 ?

Замена на тач на телефон ЛГ L4 II, шо цена би коштало ?

Вака,пред 2 месеци го декодирав од вип на т-мобиле телефонов,се работи за НОТЕ 3,купен на ново од вип.Од тогаш,почна да заебава кога отварам месинџер да сликам на чат,на камера да заебава...малку е спор кога куцам пин да го уклучам...не заебава 24/7 ама знае почесто да заебава.

Знае некој од што е,и дали е можно пошто е декодиран ?

здраво.сакам да прашам?е вака.имам самсунг галакси с3(и747) од атт уса.како може да му направам апдејт на софтверот,пошто ми е на 4.1.1 џели бин?дали може преку один,да не треба да се флешува нов бутлоадер и такви работи.ако може некој да ми објасни или некој сигурен линк да ми прати,да не завршам со брикување на телефонот.фала мн. позз

здраво.сакам да прашам?е вака.имам самсунг галакси с3(и747) од атт уса.како може да му направам апдејт на софтверот,пошто ми е на 4.1.1 џели бин?дали може преку один,да не треба да се флешува нов бутлоадер и такви работи.ако може некој да ми објасни или некој сигурен линк да ми прати,да не завршам со брикување на телефонот.фала мн. позз
Види на саммобиле дали има понов фирмвер

Вака,пред 2 месеци го декодирав од вип на т-мобиле телефонов,се работи за НОТЕ 3,купен на ново од вип.Од тогаш,почна да заебава кога отварам месинџер да сликам на чат,на камера да заебава...малку е спор кога куцам пин да го уклучам...не заебава 24/7 ама знае почесто да заебава.

Знае некој од што е,и дали е можно пошто е декодиран ?
Направи фактор ресет од рикавери

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

23c44754f06da19c083e540e62fd4be0.jpg

Јок.нема

Имам едно прашање до тебе. Имам С3 т999 од т-мобајл што е моделот отклучен ми е на сите мрежи , е сега ако спуштам и да инсталирам нов софтвер дали ќе е отклучен или ќе мора повторно да го отклучувам ?

Јеп само тој е ... така да што е тоа е, ако ти е успорен направи Wipe дата па после и кеш преку рекавери[DOUBLEPOST=1430769434][/DOUBLEPOST]
Имам едно прашање до тебе. Имам С3 т999 од т-мобајл што е моделот отклучен ми е на сите мрежи , е сега ако спуштам и да инсталирам нов софтвер дали ќе е отклучен или ќе мора повторно да го отклучувам ?
Па зависи како го декодирале, мада 99% нема да се кодира
за твојот има официјален 4,3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom