Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види на саммобиле дали има понов фирмверздраво.сакам да прашам?е вака.имам самсунг галакси с3(и747) од атт уса.како може да му направам апдејт на софтверот,пошто ми е на 4.1.1 џели бин?дали може преку один,да не треба да се флешува нов бутлоадер и такви работи.ако може некој да ми објасни или некој сигурен линк да ми прати,да не завршам со брикување на телефонот.фала мн. позз
Направи фактор ресет од рикавериВака,пред 2 месеци го декодирав од вип на т-мобиле телефонов,се работи за НОТЕ 3,купен на ново од вип.Од тогаш,почна да заебава кога отварам месинџер да сликам на чат,на камера да заебава...малку е спор кога куцам пин да го уклучам...не заебава 24/7 ама знае почесто да заебава.
Знае некој од што е,и дали е можно пошто е декодиран ?
Имам едно прашање до тебе. Имам С3 т999 од т-мобајл што е моделот отклучен ми е на сите мрежи , е сега ако спуштам и да инсталирам нов софтвер дали ќе е отклучен или ќе мора повторно да го отклучувам ?Види на саммобиле дали има понов фирмвер
ќе ми се делитне се ?Направи фактор ресет од рикавери
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Да ке си направиш бекап на слики или префрли се на sd ако имашќе ми се делитне се ?
Јок.нема
Па зависи како го декодирале, мада 99% нема да се кодираИмам едно прашање до тебе. Имам С3 т999 од т-мобајл што е моделот отклучен ми е на сите мрежи , е сега ако спуштам и да инсталирам нов софтвер дали ќе е отклучен или ќе мора повторно да го отклучувам ?