Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Колку чини поправка за блиц на Нокиа Н95 дали знае некој?

Извинете сакам да прашам може ли да ми дадете линк од некоја страна за декодирање на телефони да отвараат сите мрежи а не само мобимак?

Божеее што уште нема да прочитам
кога се декодира телефонот работи на сите мрежи
телефон се декодира во мобилара. ќе си платиш
има различни цени за различни телефони/модели
сам да си декодираш едино зте лоу енд или некој бучкуруш телефон + ајфон со пиратерија
не е лошо да пишеше што телефон имаш за декодирање

ама најден е,не е купен...да не е нешто другачије блокиран ?

Може да е блокиран од ејпл ако е краден/најден, тогаш се продава за делови неможе да го користиш
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:40 ---
имам сличен проблем
ми го декодираа во мобилара ама направив апдејт на компјутер и сега?? !
Кој модел? сега пак на декодирање (ако постои можност)

Божеее што уште нема да прочитам
кога се декодира телефонот работи на сите мрежи
телефон се декодира во мобилара. ќе си платиш
има различни цени за различни телефони/модели
сам да си декодираш едино зте лоу енд или некој бучкуруш телефон + ајфон со пиратерија
не е лошо да пишеше што телефон имаш за декодирање

Teлефон се декодира и од интернет,само ако знаеш да најдеш..тој у мобилара сигурно попаметен не е :)

Имам HTC Wildfire! Нешто последните неколку дена почна светлото на екранот само да се пали и гаси на по 1 секунда! Што е работа знае некој?

Имам HTC Wildfire! Нешто последните неколку дена почна светлото на екранот само да се пали и гаси на по 1 секунда! Што е работа знае некој?

Се шекнал нешто, сепак е андроид дозволено му е
земи формат/апдејт направи му

Teлефон се декодира и од интернет,само ако знаеш да најдеш..тој у мобилара сигурно попаметен не е :)
E ајде издекодирај Asha 813 од T-Mobile Македонија преку интернет некако? :)

Исто и мене на LG Optimus L7 P700.. Не знам од шо му е...
Е сеа, да прашам за истиов телефон.. Колку ќе ме кошта да го одкодирам, пошо е кодиран на Т-Мобиле, а по се изгледа ќе купвам бројче од Вип? И дали мојт да имат некакви последици после тоа, на пример проблеми со мрежата, интернетот итн?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom