http://forum.kajgana.com/threads/Флешување-декодирање-репарирање-апдејт-се-за-сервис.6867/Извинете сакам да прашам може ли да ми дадете линк од некоја страна за декодирање на телефони да отвараат сите мрежи а не само мобимак?
Може и со X-Sim и со Permanent unlock со купување код од операторотМоже ли да се декодира Iphone 4s купен во УСА ?
мене ми кажаа неможело
ама најден е,не е купен...да не е нешто другачије блокиран ?Може и со X-Sim и со Permanent unlock со купување код од операторот
имам сличен проблемМоже и со X-Sim и со Permanent unlock со купување код од операторот
Може да е блокиран од ејпл ако е краден/најден, тогаш се продава за делови неможе да го користишама најден е,не е купен...да не е нешто другачије блокиран ?
Кој модел? сега пак на декодирање (ако постои можност)имам сличен проблем
ми го декодираа во мобилара ама направив апдејт на компјутер и сега?? !
Teлефон се декодира и од интернет,само ако знаеш да најдеш..тој у мобилара сигурно попаметен не еБожеее што уште нема да прочитам
кога се декодира телефонот работи на сите мрежи
телефон се декодира во мобилара. ќе си платиш
има различни цени за различни телефони/модели
сам да си декодираш едино зте лоу енд или некој бучкуруш телефон + ајфон со пиратерија
не е лошо да пишеше што телефон имаш за декодирање
IPhone 5.0 so modem 4.11.08Кој модел? сега пак на декодирање (ако постои можност)
Се шекнал нешто, сепак е андроид дозволено му еИмам HTC Wildfire! Нешто последните неколку дена почна светлото на екранот само да се пали и гаси на по 1 секунда! Што е работа знае некој?
E ајде издекодирај Asha 813 од T-Mobile Македонија преку интернет некако?Teлефон се декодира и од интернет,само ако знаеш да најдеш..тој у мобилара сигурно попаметен не е
Исто и мене на LG Optimus L7 P700.. Не знам од шо му е...Имам HTC Wildfire! Нешто последните неколку дена почна светлото на екранот само да се пали и гаси на по 1 секунда! Што е работа знае некој?