^рЕтАрДиРаН
error: Invalid Title
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 0
еве го доби: ftp://89.205.22.202/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од каде да знам? пробај и пиши - ако останеш жив т.е. ако не ти прсне дипслејот во очи!Пред 10 мин. го исклучив твојот сервер и уште ми е жив компјутерот
П.с. Фолдерчето што е симбиан вируси: Гледам дека се со .sis екстензија, значи мора да се инсталира за да се активира вирусот? Или со самото префрлање се активира?
Пред 10 мин. го исклучив твојот сервер и уште ми е жив компјутерот
П.с. Фолдерчето што е симбиан вируси: Гледам дека се со .sis екстензија, значи мора да се инсталира за да се активира вирусот? Или со самото префрлање се активира?
а??? абе во принцип симбиан вирусите одкако ке ги инсталираш почнуваат да функционираат. Јас до сега не сум пробал само знам дека тој фолдер има 4-5 вируси. Јас можев да најдам преку 20 вируси кои само се заебаваат, пример ти пракаат сами пораки, ти ја исклучуваат мрежата, ти ја блокираат блутут адресата и не работи блутутот, ти го буткаат системот на мобилниот. Ама не ми беа интересни, за овие вируси имав прочитано дека праат и тешки хардверски проблеми
најчесто кога ке го инсталираш се регистрираат како игра и мислиш дека е некоја игра и има иконче ама играта нема да биде функционална ке ти кажува некој ерор а нема ни да можеш да ја избришеш преку Апликејшн Менаџер - само со фомрат - доколку вирусот ти остави време![]()
abe ako ne ja instalirash i ne ja cuvash podolgo vreme vo telefonot nema nisto da ti nasteti t.e. prati ja preku blutut i neka ti sedi vo poraki - i koga ke sakas na nekoj da mu ja pratish idi vo poraki i isprati mu ja sto dr da ti kazam ne sum ni jas nesto mnogu informiran.А антивирусна спас ли е? Сакам да пратам на некој ама неќам тел. да му екплодира у фаца![]()
до екранот е не е до флетот - значи ти се прикажува само побледо околку нормалното но не и целосно бели така?Абе имам Sony Ericsson W550i и несо екранот ми е блед. Има ли опција за подесување brightness или нешо слично зашо ми викаат до flat-от било (абер неам шо е то). Планирам да го однесам на поправка (околу 50 евра би чинела поправката) дали вредит кажи ти?:salut:
*#7370# >security code (master is 12345) и решен ти е проблемот.Necro mi dadoa pred nekoj den Nokia N90,na pocetokot se bese super ama sea se izmrda celiot sam praka poraki,pocnuvaat nekoi dugminja da ne mu rabotat,UKOCUVA...sto moze da e toa?moze da ima nekoj virus?