Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
кхм... мислам дека доволно дискутиравме за тоа дугме. Вака чисто се сомневам дека е до фолијата ако е тоа макс до кај 400 денари би те коштало :) - малце е проблем отварање на тој телефон али ако немам мн работа би можел на лице место да ти го средам во рок од 10/15 мин.

поздрав.

се можеш да му напраиш де :toe: дури и да го цркнеш.

Da ne ima nekoj USB Driver za Sony Ericsson Z1010 i da ve prasam,dali ima nekoj software so ke naprai da moze da se slusa radio na Nokia N80 bez slusalkite ili mora da gi ima niv zosto mislam deka mu sluzat kako antena.

Da ne ima nekoj USB Driver za Sony Ericsson Z1010
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10048&fid=7191&esi=true

кабелот на нокиата и на сите останати телефони служи како антена. Можеби сте приметиле ко ќе го свиткате послаб е приемот - кога користите оригинални слушалки освен што е поквалитетен звукот подобар е и приемот.

2 questions:

Може ли да се отклучи [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]за да работи кај нас Nokia 6133 кој е купен во Америка и колку ќе кошта доколку може?
Ефтиниот телефон што го нуди новиот оператор и што работи само на нивната мрежа може ли и тој да се отклучи?

Thanks.
[/FONT][/FONT]

Nokia 6133 е quad band телефон, што значи дека работи на сите фрекфенции на мрежи: GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 и нема проблем да се спичка.

За цена, Некро ќе го превземе случајот :)

2 questions:

Може ли да се отклучи [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]за да работи кај нас Nokia 6133 кој е купен во Америка и колку ќе кошта доколку може?
[/FONT][/FONT]

вака: до сега не ми дошол ваков телефон на декодирање и покрај тоа што е ист како 6131 за која декодирањето чини 35 евра, ама во секој случај мора да се провери верзијата на телефонот може да помине и без логови - тоа би коштало максимум до 700 денари :toe: како и да е сигурно е дека ќе се декодира е сега или до 700 денари или до 35 евра :)

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Ефтиниот телефон што го нуди новиот оператор и што работи само на нивната мрежа може ли и тој да се отклучи?

Thanks.
[/FONT][/FONT]
ефтиниот телефон??? да не мислиш на сажем водафон 226? тој еден тенок ко жилет? - 35 евра е декодирањето и трае до 4 дена.

Јас имам телефон од Америка shit е, декодоран е само не работи на нашиве GSM фреквенции !! Имат спас или......

Јас имам телефон од Америка shit е, декодоран е само не работи на нашиве GSM фреквенции !! Имат спас или......
ако ми кажеш што модел е можеби ке има спас. ако е самсунг 99% се праат само по поголема сума. :)

Некро брат кажи ми колку пари е да ми поправиш еден моторола в3 заебан му е флет кабелот на екранот и неќе да го полни телефонот.Кажи ми цена ако знаеш приближно.Фала однапред:)

1100денрари е флетот со монтажа. Тоа со полнењето мора да се види телефонот, дали ти е зезнат конекторот или нешто друго. Како и да е најефтино за да поминеш можам да ти понудам да ја полниш батеријата со полњач за батерии.

Некро може ли да се најде маска за Моторола Л6, и ако може колку би коштала?

види вака, јас имам тука црна маска целосна ама е без стаклото за дисплејот. Значи ако твоето не е премногу оштетено - гребено/скршено, можам со монтажа за 400 денари да ти средам, значи збориме за оригинална маска и целосна комплетна, средница напред назад се што иде, освен тастатура. Е сега незнам дали би ти играла голема улога доколку имаш розева тастатура на црно не стои баш баш, али ако имаш сребрена или црна ке ти одговара. Оти со маските не одат тастатури.

Ima linekoj link od kaj mozam da simnam USB driver za Sony - Ericsson K310 i

fala odnapred

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom