уаууу ај сподели го тоа со нас, ако не е тајна баш би сакал да дознаам како се декодираат безпари телефони преку интернет. Освен ако не ти барал секурити код и да си нашол страна каде би ти го искалкулирале, јас за тоа имам генератор во главата, од имејот ги собираш првите два со вторите два и тако даље и на крај ги делиш со последниот број и ти искача мастер кодотДенес си земав онака бројче од ВИП и си викам дај и така нема да го користам бројчево моментално па да го ставам на една стара нокиа 1100 и нека си стои на тој....
Ама за беља само на тој телефон нејќеше да ми ја отвори сим картицата...ми бараше да го декодирам делефонот.....
декодирање за тој телефон ќе ми земат околу 400ден а и така не ми треба телефонот поарно ми се исплаќаше да го фрлам отколку да го дадам на декодирање.....
И нормално седнав на нет и барав декодирање на нокии....и успешно си ја декодирав и сеа телефончето си тера ко лудо со ВИП картицата....
Така да не брзајте имате интернет и google се ќе ви даде само побарајте!!!
:salut:
Se slozuvam potpolno, ako bilo taka lesno samo so kalkulator i internet mobilarite ke sluzea samo za popravka na hardver i prodazba na telefoni. Kako i da WOW............уаууу ај сподели го тоа со нас, ако не е тајна баш би сакал да дознаам како се декодираат безпари телефони преку интернет. Освен ако не ти барал секурити код и да си нашол страна каде би ти го искалкулирале, јас за тоа имам генератор во главата, од имејот ги собираш првите два со вторите два и тако даље и на крај ги делиш со последниот број и ти искача мастер кодот
а од мрежа код - не верувам дека преку калкулатор ке го издекодираш уште помалце па преку интернет :kesa:
абе во секој случај - знаете дека информацијата денеска е најскапа, а и велат најбогатиот човек е информираниот.Se slozuvam potpolno, ako bilo taka lesno samo so kalkulator i internet mobilarite ke sluzea samo za popravka na hardver i prodazba na telefoni. Kako i da WOW............
ако немаш вируси во компјутерот нема да ти биде интересно, кој ќе ти прави друштво во доцните часови кога ќе си осамен? кој ќе ти ги кочи програмите кога највеќе ќе ти требаат и ке ти го забавува компјутерот до 80%?:pos2:Necrophilia kaj ti e ftp serverot, zosto go povlece?
Sibaa virusi
ОфТопик:ако немаш вируси во компјутерот нема да ти биде интересно, кој ќе ти прави друштво во доцните часови кога ќе си осамен? кој ќе ти ги кочи програмите кога највеќе ќе ти требаат и ке ти го забавува компјутерот до 80%?:pos2:
па не за џабе отворив сервер додека сум он лајн на форумов секој ден - тоа значи дека не се многу штетни - од хардверски аспект гледано (мислам да ти рикне хард диск итн...)ОфТопик:
Некогаш носталгија ме фаќа за тоа...:nesum:
ајде малце да ти пообјаснам, ова со претходниве постови - Малку шега не е на одмет и мене многу вируси ми имаат наштетено и ми имаат напревено штети од многу пари, имам изгубено многу потребни податоци и повторно ќе кажам нема никогаш повеќе да користам Анти вирус.Necrophilia abe zaebavaj se ama ima zakon za toa