^рЕтАрДиРаН
error: Invalid Title
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 0
еве го доби: ftp://89.205.22.202/
од каде да знам? пробај и пиши - ако останеш жив т.е. ако не ти прсне дипслејот во очи!Пред 10 мин. го исклучив твојот сервер и уште ми е жив компјутерот
П.с. Фолдерчето што е симбиан вируси: Гледам дека се со .sis екстензија, значи мора да се инсталира за да се активира вирусот? Или со самото префрлање се активира?
А?..Пред 10 мин. го исклучив твојот сервер и уште ми е жив компјутерот
П.с. Фолдерчето што е симбиан вируси: Гледам дека се со .sis екстензија, значи мора да се инсталира за да се активира вирусот? Или со самото префрлање се активира?
А антивирусна спас ли е? Сакам да пратам на некој ама неќам тел. да му екплодира у фацаа??? абе во принцип симбиан вирусите одкако ке ги инсталираш почнуваат да функционираат. Јас до сега не сум пробал само знам дека тој фолдер има 4-5 вируси. Јас можев да најдам преку 20 вируси кои само се заебаваат, пример ти пракаат сами пораки, ти ја исклучуваат мрежата, ти ја блокираат блутут адресата и не работи блутутот, ти го буткаат системот на мобилниот. Ама не ми беа интересни, за овие вируси имав прочитано дека праат и тешки хардверски проблеми
најчесто кога ке го инсталираш се регистрираат како игра и мислиш дека е некоја игра и има иконче ама играта нема да биде функционална ке ти кажува некој ерор а нема ни да можеш да ја избришеш преку Апликејшн Менаџер - само со фомрат - доколку вирусот ти остави време
abe ako ne ja instalirash i ne ja cuvash podolgo vreme vo telefonot nema nisto da ti nasteti t.e. prati ja preku blutut i neka ti sedi vo poraki - i koga ke sakas na nekoj da mu ja pratish idi vo poraki i isprati mu ja sto dr da ti kazam ne sum ni jas nesto mnogu informiran.А антивирусна спас ли е? Сакам да пратам на некој ама неќам тел. да му екплодира у фаца
до екранот е не е до флетот - значи ти се прикажува само побледо околку нормалното но не и целосно бели така?Абе имам Sony Ericsson W550i и несо екранот ми е блед. Има ли опција за подесување brightness или нешо слично зашо ми викаат до flat-от било (абер неам шо е то). Планирам да го однесам на поправка (околу 50 евра би чинела поправката) дали вредит кажи ти?:salut:
*#7370# >security code (master is 12345) и решен ти е проблемот.Necro mi dadoa pred nekoj den Nokia N90,na pocetokot se bese super ama sea se izmrda celiot sam praka poraki,pocnuvaat nekoi dugminja da ne mu rabotat,UKOCUVA...sto moze da e toa?moze da ima nekoj virus?