FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа ја откажаа FF, нема да има втора сезона...:(
Џабе после паузата епизодиве им се ѕверски, изгледа беа пресудни тие пет-шест епизоди после премиерата кои беа за никаде па луѓето во Америка не продолжија да ја гледаат по паузата. А колку добра беше премиерата, па и гледаноста на премиерата беше феноменална...
Сепак, да се надеваме дека ќе ја завршат како што треба, не како The 4400 со купишта неодговорени прашања.

Изгледа ја откажаа FF, нема да има втора сезона...:(
Џабе после паузата епизодиве им се ѕверски, изгледа беа пресудни тие пет-шест епизоди после премиерата кои беа за никаде па луѓето во Америка не продолжија да ја гледаат по паузата. А колку добра беше премиерата, па и гледаноста на премиерата беше феноменална...
Сепак, да се надеваме дека ќе ја завршат како што треба, не како The 4400 со купишта неодговорени прашања.

Да, ја откажаа: http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/13/abc-cancels-romantically-challenged-scrubs-ted-flashforward/

Повеќе од пола коментари се од луѓе што се нервираат што серијава е откажана. Вистина е дека бајаги се оправија со 11та епизода (т.е. после паузата), ама па и ептен заебаа работа со 5-10 епизода. Еве еден интересен коментар што најдов овдека:
Marge
Fri 05/14/10 11:12 AM

I’m so annoyed about ABC canceling Flash Forward….they not only screwed around with its’ schedule, they ran it at 8:00 and gave it NO promotion the second half of the season….they run NO commercials for it at all, but if I see one more promo pimping those glorified soap operas Private Practice and Gray’s Anatomy I’ll scream! We need a fan campaign…maybe another network will pick it up!

Нема врска тоа со рекламите, кој сака да си ја глеа серијата нема потреба од реклами... Сепак, можеби подобро е да биде вака, ако ја продолжеа серијата многу брзо ќе се вратеа на досадните епизоди од почетокот, само нови и нови blackout-и... :) А вака, во последен момент ќе спречат blackout и сите ќе бидат весели и среќни до крајот на животот :)

Нема врска тоа со рекламите, кој сака да си ја глеа серијата нема потреба од реклами... Сепак, можеби подобро е да биде вака, ако ја продолжеа серијата многу брзо ќе се вратеа на досадните епизоди од почетокот, само нови и нови blackout-и... :) А вака, во последен момент ќе спречат blackout и сите ќе бидат весели и среќни до крајот на животот :)
Чоек убаво ти пишува во коментарот. Немало ИЧ реклами. Тоа е ЛОША работа за твоја информација. Што мислиш, од кај вадат пари телевизииве? Од владата да не вадат случајно? :helou:

Чоек убаво ти пишува во коментарот. Немало ИЧ реклами. Тоа е ЛОША работа за твоја информација. Што мислиш, од кај вадат пари телевизииве? Од владата да не вадат случајно? :helou:

Јас како што разбрав во тоа цитираното немало промо реклами за серијата (трејлери) по ABC, а не се мисли на платени реклами. :)

Јас како што разбрав во тоа цитираното немало промо реклами за серијата (трејлери) по ABC, а не се мисли на платени реклами. :)
Хмммм.... не сум го видел тоа "for it". Фала за исправката :smir:

Слабо стоеле со ПРОМО РЕКЛАМИ (на пример... вечер во толку и толку Шехерезад на Р1 телевизија, вечер во толку и толку Ѓумуш на Ѕ1 телевизија...) , а не КОМЕРЦИЈАЛНИ РЕКЛАМИ...

Е стварно не ми се верува дека ваква серија откажуваат :(. Штотуку ја изгледав 20та епизода. Оваа ми е у топ 5 најдобри епизоди од сезонава. Ич не ги сфаќам ABC...

ama nogu malku se imat potpisano taka da ne veruam deka ke ostane

Дечки може ли нешто повеќе за серијава да ми кажете. Колку епизоди, читам нешто втора сезона немало да има. Битно вреди ли првава да се гледа???

Дечки може ли нешто повеќе за серијава да ми кажете. Колку епизоди, читам нешто втора сезона немало да има. Битно вреди ли првава да се гледа???

ептен вреди да а гледаш мене ми е омилена посебно после 10-та епизода е топ.сеа секој има различни вкусови ама ти препорачуам да а гледаш

Остана уште една епизода и серијата нажалост завршува. Морони еј, ко некои други што продолжуваат се подобри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom