Јас сум за да си стои оваа тема како посебна само за Fiverr, пошто страната е навистина сериозна можност за заработка и како таква треба да се третира. Се останато шо е со помала популарност може да оди во општата тема како досега. Вака сега, за Fiverr значи можам да кажам само пофални зборови во смисла дека е идеална можност за работа после редовно работно време, ако можете да одделите 2-3 саати во денот супер. Секако дадете си и одмор, барем во недела ако ништо друго. А за оние пак што немаат регуларна работа, на ова можат да рачунаат како нешто привремено, додека најдат, а ако им тргне зошто да не и да им стане примарна
Секако, се зависи од тоа што нудите, за каква цена и каков квалитет. Мене, можам да кажам доста добро ми тргна и гревота е да се жалам, али ќе треба во скоро време да седнам да подразмислам малце како можам себеси да се унапредам, било во самиот фајвер, во смисла на некој нов гиг, рекламирање на други и трети страни или пак наоѓање нови начини на заработка. Она со што се бавам, можда и доста од тука ме знаат веќе, е графички дизајн, за различни потреби. Ако работите квалитетно, работа има, само треба малку среќа да се дојде до клиенти. После добриот збор за вас ќе се шири и ќе ви носи нова работа. Ова го кажувам од искуство. Кој го интересира шо сака нека праша, ќе помогнам колку можам.