Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.304
- Поени од реакции
- 17.973
:pos2: :pos2: браво бе братче ме изнасмеа :smir:
А за играва годинава Честитки
Абе брат што да ти кажам ти смеј си се, јас титула ќе си славам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: :pos2: браво бе братче ме изнасмеа :smir:
А за играва годинава Честитки
Браво за Барса!
Сепак испадна дека никој не е моќен да ја одбрани титулата. Заслужено победија Барселона и заслужено Меси ке ја добие наградата за најдобар фудбалер
И го гледав финалево да видам како Роналдо плаче и не видов..не е фер:cry:
Инаку Меси оваа сезона е сигурно најдобар играч,а не би ме изненадило ако и Чави и Иниеста бидат меѓу првите тројца.![]()
Реално, сите тројца номинирани за играч на годината треба да бидат од Барса, мислам дека Ето и Меси се сигурни, третиот би требало да е Иниеста или Чави .
Реално, сите тројца номинирани за играч на годината треба да бидат од Барса, мислам дека Ето и Меси се сигурни, третиот би требало да е Иниеста или Чави .
Да али мислам дека тројца влегуваа во потесниот избор . . . . збориме за Balon d'Or . Сеедно друже, у топ 3 ја гледам место само за играчи од Барселона, у топ 5 иде и Роналдо дефинитивно, бар според мене, али пред него ги ставам претходно наведените играчи на Барса .Минатата сезона беа 5 номинирани.Ако биде така и овој пат,мислам дека од Барса тројца се сигурни,а за други не знам![]()