Финале Лига на Шампиони: Барселона-Манчестер Јунајтед (27.05.2009,Рим)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке владее со фудбалска Европа ?

• Барселона

Гласови: 90 54,9%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 74 45,1%

• Вкупно гласачи
    164
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за Барса. Заслужено победија.
Не само овја натпревар туку цела сезона ја изиграја феноменално. Браво, браво .:smir:

Ај да напишам нешто за финалево...
Значи се среќаваат две супер силни,атрактивни екипи што сите очекуваат да има многу голови.Јас не мислам така,мислам дека ке се игра многу претпазливо.Ке се чека грешка.Мое типување е дека ке победи Манчестер само поради тоа дека на Барса одбраната е десеткувана.
Ај да ви кажам од муабети од кладилница дека таму работам.Сите профи играчи се убедени дека Барса ке триумфира,само поради тоа дека имаат убиствен напад.Значи ова не се само муабетчиња туку тука фрчат и многу доста мрсни суми како 100 000денари,200 000денари и нагоре.Се прашувам зашто толку го потценуваат Манчестер,али одговорот ке го дознаам после дуелот.
Го добив одговорот:)

Најмило ми е што годинава победи не најјакиот само тим, туку тимот што играше убедливо најубав фудбал сеозанва. Јас да сум претседател , едноставно не би менувал ништо. Перфекција од тим и воиграност!!!! Секоја чест!!!!!!

БАРСЕЛОНАААААААААААААА
Сите тука сме за Барселона, сите другарки, сите другари,. честито титула

а каролина за кого беше?:vozbud:
он топик
немаа игра ман43стер особено при крајот на прво полувреме беа ставени во шише од барСЕЛОна неможеа да мрднат јгб два пати по ред шампион тешко е да станеш:nesum:меси се има налутено го слушна коментаторов на прва нешо збореше роналдо има подобра игра со глава од меси и овој месо гол им здрви со глава и тоа:vozbud:

очекуван исход на натпреварот со оглед на тоа каква игра покажа Манчестер поготово нивната "најголема" ѕвезда К.Роналдо кој како и да го немаше на теренот повеќе сметаше од колку шо помагаше....честитки до сите фанови на Барса одлична игра во текот на цела сезона крунисана со титули

samo eden igrac bese dobar kaj mancester
edvin van der sar
drugite site bea kako zagubeni
i mnogu golem keif mi se napravi koga go vidov ronaldo kako zaguben deka igra i nemoze da naprave nisto za negoviot tim i samo faut prave i so glavata levo desno
pa ne znaete koj keif mi se napravil

Абе Тетекс да им го пуштим на Манчестер ќе извадат нерешено. :pos2:

Дека не го земале трофејот, наводно ќе им ја поклонеле топката од финалето да ја осетеле малце :):)

(не ми се качувајте на куров, реченицава ја прочитав) :)

време беше манчестер да осетат како е да се трча по топка ко мува без глава,добри беа скаутите на Вардар што го процениле Бербатов дека не го бива :pos2:,перфектна игра на барса најдобар тим се моментално.голот на ето беше мајсторија а тој на меси беше по малце среќен ама топката од чави беше како снајпер,алал да им е!Честитки за навивачите!и како навивач на Милан многу ми беше смешно како Берлускони ги поздравуваше играчите,кога дојде Роналдо разочаран тој одма му шепна нешто се надевам му рече-Те чекам во Милано следната сезона!:pos2: поздрав до сите миланези !

Честитки за победата сосема заслужена..

610x.jpg

logo_big.jpg

Единствено што може да загуби, е болката.

Људи, људи....шта је то што лети?!?!?!
Ван Дер Царе, шта је било, јели заказао Рио??? :pos2:
action_99_f_-_Lione_813164a.jpg

article2451345.ece

а каролина за кого беше?:vozbud:
он топик
немаа игра ман43стер особено при крајот на прво полувреме беа ставени во шише од барСЕЛОна неможеа да мрднат јгб два пати по ред шампион тешко е да станеш:nesum:меси се има налутено го слушна коментаторов на прва нешо збореше роналдо има подобра игра со глава од меси и овој месо гол им здрви со глава и тоа:vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме изнасмеја...:)
Честито титула на Барса:helou:

Колку и да ги сакам Манчестер, во финалево за к*р не ги биваше. Сите кој од кој поизгубени, без желба и мотив за игра само искочија како некои манекени да се прошетаат на терен.
Секоја чест за Барселона покажа како се ита кон титула од Лигата на Шампионите и како се посакува со целото срце.

По градот се поставиле метални барикади за да се оневозможи крадење од излозите по продавниците но кога младите почнале да гаѓаат по полицијата органите за воспоставување на ред одговориле на тоа и настанал вистински хаос

Во самиот град се уапсени 119 луѓе а вкупниот број на уапсени по цела Каталонија е 134 додека повредени се 153 од кои 23 завршиле во болница.

Во текот на нередите голем број на улични светилки, телефонски говорници и автобуски постојки се потполно демолирани.

П.С. па што ќе се десеша ако изгубеја? И после овие биле народ и во европа а ние сме биле племе. Ко је сега племе со вакво понашање?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom