Финале Лига на Шампиони: Барселона-Манчестер Јунајтед (27.05.2009,Рим)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке владее со фудбалска Европа ?

• Барселона

Гласови: 90 54,9%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 74 45,1%

• Вкупно гласачи
    164
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2: :pos2: браво бе братче ме изнасмеа :smir:
А за играва годинава Честитки

Абе брат што да ти кажам ти смеј си се, јас титула ќе си славам.

Честитки до Барса и навивачите
заслужено победија оваа година

Само едно сакам да кажам Манчестер ми смрди на изгорено !!!! :nerv:

Браво за Барса!
Сепак испадна дека никој не е моќен да ја одбрани титулата. Заслужено победија Барселона и заслужено Меси ке ја добие наградата за најдобар фудбалер:)

И го гледав финалево да видам како Роналдо плаче и не видов..не е фер:cry:

Браво , Честитки... најзаслужена победа...иако без цела одбрана шо се вика....одлично го составија тимот Барса и ги Обезглавија може да се каже Демониве .... честито вистина неочекувано толкава надмоќ над противниците... чудо беше тоа :toe:
:smir::smir:

Очекував многу повеќе од манчестер. Полоша игра не сум видел од нив. Заслужена победа на Барса и честитки до сите нивни навивачи

Ко да не беа Манчестер...разочараа ептен,ама секоја чест на Барса,заслужена победа

Браво за Барса!
Сепак испадна дека никој не е моќен да ја одбрани титулата. Заслужено победија Барселона и заслужено Меси ке ја добие наградата за најдобар фудбалер:)

И го гледав финалево да видам како Роналдо плаче и не видов..не е фер:cry:

Штом е за тебе и слики и клипови ќе најдеме. :)

Инаку Меси оваа сезона е сигурно најдобар играч,а не би ме изненадило ако и Чави и Иниеста бидат меѓу првите тројца. :toe:

Иако ги мразам на Барселона, Честитки до сите нејзини фанови, за победата (Нови Ервопски Шампиони 2008/2009) ...Заслузено си победија дечките...Манчестер за греота не претна...:)

Честитли за двете екипи, не беше лошо финалево.

Инаку Меси оваа сезона е сигурно најдобар играч,а не би ме изненадило ако и Чави и Иниеста бидат меѓу првите тројца. :toe:

Реално, сите тројца номинирани за играч на годината треба да бидат од Барса, мислам дека Ето и Меси се сигурни, третиот би требало да е Иниеста или Чави .

Реално, сите тројца номинирани за играч на годината треба да бидат од Барса, мислам дека Ето и Меси се сигурни, третиот би требало да е Иниеста или Чави .

XAVi sigurno ke bide nominiran..toj e mozokot na timot

Минатата сезона беа 5 номинирани.Ако биде така и овој пат,мислам дека од Барса тројца се сигурни,а за други не знам :toe:

Минатата сезона беа 5 номинирани.Ако биде така и овој пат,мислам дека од Барса тројца се сигурни,а за други не знам :toe:
Да али мислам дека тројца влегуваа во потесниот избор . . . . збориме за Balon d'Or . Сеедно друже, у топ 3 ја гледам место само за играчи од Барселона, у топ 5 иде и Роналдо дефинитивно, бар според мене, али пред него ги ставам претходно наведените играчи на Барса .

Најзаслужена победа...со кој и да играа немаше шанси,годинава Барса докажа дека е класа над сите,само дури ме плаши доминацијата нивна :toe: ако вака играат и догодина пак ќе го јадат сите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom