Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно опшество за сите.Па добро е вака у црно бело техника ке испага како Дензел да се исунчал малкуцка да не го познаат дека е негро
jas imam eden odgovor ... dzabe vi se na site klimite naskoro ke nema 220v ...taka daPristignaa klimite na Gree, dali e mozno deka nikoj drug nema lager na klimi.
Јес да Foundation ја посраа
CODA одличен! Официјално оскаровската сезона може да ја прогласам за отворена, со еден од најсериозните кандидати за номинација. Може ќе ви изгледа крајно клишеизиран, но за мене беше прекрасен! Чиста десетка!
Аматерне плачев само ради тоа што не го гледав сама.
Имам вишак јас ако ти треба од овие со светло на екранКој продава и праќа по карго мерачи на ел енергија. Апарат што е покажан и добар
Zdravo, i jas imam vakov ama ekranot ne sveti. Kako se mesti svetlo na ekran?Имам вишак јас ако ти треба од овие со светло на екран
![]()
220V AC EU Digital LCD Power Meter Wattmeter Socket Wattage Kwh Energy Meter FR US UK AU BR Measuring Outlet Power Analyzer - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com