Да, од Германија.Викторија европски филм беше?
Дијалогот е 90% на англиски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, од Германија.Викторија европски филм беше?
Која?[DOUBLEPOST=1452880721][/DOUBLEPOST]Ja edvaj ja primetiv. Si ja sakam, ali daleku od nominacija ulogata.
Таа споредна или главна е?Чарлиз Терон.![]()
Ако го броиш и Хејтфул у драми, никако не го пуштај.Сепак ќе глеам неколку скринери, али само драми.. цркна тв-то у Маврово, а на резервниот прилично гледливи се скринериве. Го гледав Spotlight, филмот е супер, те внесува, нема никаква маана, многу добра 8ца... едино за 10ка е приказната зашо е вистинита и запрепастувачка(иако цело време слушаме муабети за тоа на вести), а самиот филм не ми е за највиоките оцени.
http://www.imdb.com/title/tt4908644/?ref_=rvi_tt
Oдличнo направено. Препорака, многу работи за конфликтите во украина 2013 ќе ви станат појасни.
Нели? Ја мислев за Викандер збориш.mcadams
Ревенант на 21-ви му е премиерата, уште не ни почнал. Сигурно ќе ги има.не не, само овие класични неколку драми шо се... А Хејтфул и Ревенант ако уше се на репертоар коа ќе се вратам, обавезно у кино се гледаат
Паузата не ја прави Синеплекс, туку Тарантино решил да има. Гледајте го интервјуто со него и Пол Томас Андерсон, таму зборува за тоа. Го имаше некој на темава постирано пред Нова Година.
Ja edvaj ja primetiv. Si ja sakam, ali daleku od nominacija ulogata.
Spotlight snosti go reprizirav. Ovojpat so devojka mi, I na pocetok edvaj sledese, iminja muabeti... pocna da go hejta.
Za do kraj posle da ne trepne. Neverojatno vpiva. Filmiste.
Не тролам. Го немам гледано Mad Max: Fury Road. Уште тој и The Big Short ми останаа од номинираните. Ама по муабетите што ги слушнав, во филмот она била главна, а Макс споредна улога.Споредна (?)
И двајцата беа главни ваљда.Не тролам. Го немам гледано Mad Max: Fury Road. Уште тој и The Big Short ми останаа од номинираните. Ама по муабетите што ги слушнав, во филмот она била главна, а Макс споредна улога.![]()