- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Што фалеше на нејзината улога во Spotlight, не дека ќе освоиИсто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што фалеше на нејзината улога во Spotlight, не дека ќе освоиИсто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.
Од секој актер може да извадиме слични слики ако го паузираме во одреден момент...Ако е ова цената која треба да ја платам за да бидам најдобар подобро да останам никој и ништо.
Боби фишер-павн сакрафајс-тоби мегвајер
![]()
Не знам, ама јас не видов ништо што отскокнуваше. Од петте номинирани, најслаба е. Јас повеќе би играл со две номинации за Алисија Викандер - плус и за Ex Machina.Што фалеше на нејзината улога во Spotlight, не дека ќе освои
Чарлиз Терон.Исто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.
Не знам, ама јас не видов ништо што отскокнуваше. Од петте номинирани, најслаба е. Јас повеќе би играл со две номинации за Алисија Викандер - плус и за Ex Machina.![]()
Да, од Германија.Викторија европски филм беше?
Која?[DOUBLEPOST=1452880721][/DOUBLEPOST]Ja edvaj ja primetiv. Si ja sakam, ali daleku od nominacija ulogata.
Таа споредна или главна е?Чарлиз Терон.![]()
Која?[DOUBLEPOST=1452880721][/DOUBLEPOST]
Таа споредна или главна е?
Ако го броиш и Хејтфул у драми, никако не го пуштај.Сепак ќе глеам неколку скринери, али само драми.. цркна тв-то у Маврово, а на резервниот прилично гледливи се скринериве. Го гледав Spotlight, филмот е супер, те внесува, нема никаква маана, многу добра 8ца... едино за 10ка е приказната зашо е вистинита и запрепастувачка(иако цело време слушаме муабети за тоа на вести), а самиот филм не ми е за највиоките оцени.