- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.151
- Поени од реакции
- 8.946
Што фалеше на нејзината улога во Spotlight, не дека ќе освоиИсто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.
Што фалеше на нејзината улога во Spotlight, не дека ќе освоиИсто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.
Од секој актер може да извадиме слични слики ако го паузираме во одреден момент...Ако е ова цената која треба да ја платам за да бидам најдобар подобро да останам никој и ништо.
Боби фишер-павн сакрафајс-тоби мегвајер
Не знам, ама јас не видов ништо што отскокнуваше. Од петте номинирани, најслаба е. Јас повеќе би играл со две номинации за Алисија Викандер - плус и за Ex Machina.Што фалеше на нејзината улога во Spotlight, не дека ќе освои
Чарлиз Терон.Исто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.
Ja edvaj ja primetiv. Si ja sakam, ali daleku od nominacija ulogata.Не знам, ама јас не видов ништо што отскокнуваше. Од петте номинирани, најслаба е. Јас повеќе би играл со две номинации за Алисија Викандер - плус и за Ex Machina.
Да, од Германија.Викторија европски филм беше?
Која?[DOUBLEPOST=1452880721][/DOUBLEPOST]Ja edvaj ja primetiv. Si ja sakam, ali daleku od nominacija ulogata.
Таа споредна или главна е?Чарлиз Терон.
mcadamsКоја?[DOUBLEPOST=1452880721][/DOUBLEPOST]
Таа споредна или главна е?
Ако го броиш и Хејтфул у драми, никако не го пуштај.Сепак ќе глеам неколку скринери, али само драми.. цркна тв-то у Маврово, а на резервниот прилично гледливи се скринериве. Го гледав Spotlight, филмот е супер, те внесува, нема никаква маана, многу добра 8ца... едино за 10ка е приказната зашо е вистинита и запрепастувачка(иако цело време слушаме муабети за тоа на вести), а самиот филм не ми е за највиоките оцени.