Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Сите фанови на LOTR и со нешто над entry level gaming pc подитно да инсталираат Middle Earth: Shadow of Mordor.
Воведното филмче ме испопали повеќе неголи 2-та Хобити соберено.
Аnd I just fucking tracked Gollum. :vozbud:
Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.[DOUBLEPOST=1412238419][/DOUBLEPOST]
Каква маестрална екипа се собрала во Интерстелар секоја чест. Ако имам прилика ќе отидам во Синеплекс да го погледам таму. Ако не ќе се чека до март за блуреј :)

Да се надоврзам на муабетот со Taken и сличните такви филмови сега го изгледав November Man, не знам зошто колку и да е лош филмот мене Броснан ми е одличен. Во секој случај повеќе е забавен одколку што е лош.
Interstellar
The Hobbit 3
Exodus

Среќна нова година :D

@wot, да ти најавам дека Interstellar ми изгледа како добра осумка. Ќе го изгледам 3 месеци пред тебе па ќе ти кажам. :cool:

Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.

Па ги играм и AC и можам да кажам нема веза.
Освен скокот од височина при respawn, ништо не ми е друго слично, цел фајт систем ако не друго ме потсеќа на Batman Arkham серијалот.
Да ја ѕирнеш, вреди.

@wot, да ти најавам дека Interstellar ми изгледа како добра осумка. Ќе го изгледам 3 месеци пред тебе па ќе ти кажам. :cool:

Па со оглед на тоа дека Хобитот у кино ми е уништување на екпириенсот, може на овој да трчнам годинава, мада не сум нешто хајпнат, пошо нели неам изгледано ни еден трејлер, памтам само дека е со Ане и аутр спејс. :v

Видеќемо. :cool:

памтам само дека е со Ане и аутр спејс. :v
Има сега Ане да покаже и докаже дека е 10x > од Сандра Булок во скафандер, а потоа @dragonsky ќе објави и обзнани.

Шала на страна, ама според трејлерот мислам дека цел филм ќе се врти околу М.М. Нема да има премногу за Ането и за Џесика. Да видиме...

Има сега Ане да покаже и докаже дека е 10x > од Сандра Булок во скафандер, а потоа @dragonsky ќе објави и обзнани.
Добро секако дека Ането > Сандра, не знам тука зошто би имало дебата. Сепак јаката страна на Сандра е комедијата.

Да и мене ми изгледа филмов како Метју Шоу, ама има време за филмов, прво Gone Girl па после иде овој.

Мене хајлајт на годинава ми е Birdman, од него очекувам многу другово онака, ако испадне ептен добар филм супер, ако е нешто меланхолично пак ок.

Од трејлерот шо гледав Gone Girl ќе биде доста сличен со The Girl With The Dragon Tattoo, and its fking awesome.

Псај твојот вкус за филмови и музика >>> твојот хумор.
Што ви е вечерва, нешто сте ми накурчени..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom