Правило број 1 никогаш не прави 2 дел на одличен прв можноста да се погоди добар 2 дел е редок еве глеам хов то траин јоур драгон има 8ца не сум го гледал кецот беше одличен овој незнам ама углавном после 1 дел има многу утки на повеќето филмови е така филмовите од типот на такен не може да им се пука 2 дел-3 дел едноставно е нелогично закопај го филмот со 1 дел и готово стави крај а не сега па и 3 дел цело време го спасуваше семејството сега го наместиле демек ги убил сценаријо левел немој те се молам така да ова не е ништо освен финансиска фарса
Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.[DOUBLEPOST=1412238419][/DOUBLEPOST]Сите фанови на LOTR и со нешто над entry level gaming pc подитно да инсталираат Middle Earth: Shadow of Mordor.
Воведното филмче ме испопали повеќе неголи 2-та Хобити соберено.
Аnd I just fucking tracked Gollum.
InterstellarКаква маестрална екипа се собрала во Интерстелар секоја чест. Ако имам прилика ќе отидам во Синеплекс да го погледам таму. Ако не ќе се чека до март за блуреј
Да се надоврзам на муабетот со Taken и сличните такви филмови сега го изгледав November Man, не знам зошто колку и да е лош филмот мене Броснан ми е одличен. Во секој случај повеќе е забавен одколку што е лош.
Па ги играм и AC и можам да кажам нема веза.Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.
Па со оглед на тоа дека Хобитот у кино ми е уништување на екпириенсот, може на овој да трчнам годинава, мада не сум нешто хајпнат, пошо нели неам изгледано ни еден трејлер, памтам само дека е со Ане и аутр спејс. :v@wot, да ти најавам дека Interstellar ми изгледа како добра осумка. Ќе го изгледам 3 месеци пред тебе па ќе ти кажам.
Има сега Ане да покаже и докаже дека е 10x > од Сандра Булок во скафандер, а потоа @dragonsky ќе објави и обзнани.памтам само дека е со Ане и аутр спејс. :v
и ЏесикаИнстелар ќе ја оправда сиромашнава година, 170 минути, Метју, Ен...