Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Before.The.Rain.1994.720p.WEB-DL.H264-HULU

Таман ми беше во план пак да го гледам, сум го заборавил... има и второ аудио со коментар, веројатно од Милчо.

Дечко, има камера снимки од скери муви, хаунтед хаус нешто, незнам што се форсираш.
Големата научна фантастика, семејство да се погоди на одмор кога ќе се случи цунами.. Рипли да ги викнеме, документарец да напраат?
Или митбастерс?

Филмот е 0. На скала од -10 до 0. Ти нешто друго се нервираш, па ти се сторил филмот глупав.
Инаку недајсе мацко, не е за џабе потрошено време, си го изгасил иако го оценуваш, 40мин си заштедил, се надевам првите 20мин си истрчал полумаратон а другите 20 си донирал крв, да не пропадне времето, да остане залудно потрошено. Инаку филмот, чисто информативно за рандом публиката, во најмала рака заслужи номинација, a Наоми беше оштетена со оскарот, затоа што конкурентката и го собра врз сметка на цел филм, не како самостална улога. Иван МекГрегоров последните 5 филма растура, и можеби е еден од најпотценетите актери at the time being. A децата ќе ви го растопат срцето. Ако у меѓувреме ви се спуштат влакната од вратот од тоа колку филмот е реален и болен. Ваква сценографија, не би се добило и ако снимале после the actual event.

Дечко, пред да се решиш да оценуваш филм, провери дали излегол Ајронмен 3 и пи4и си ба4ко!

Во ред јас велам дека само цунамито е реално во филмот друго апсолутно ништо. Пробај до три стакла коа ќе пукнат да преживеш и ти :pos:. Катастрофа е за вистинска приказна има многу фантазија.

Уште немате коментари за Фаст сикс? :D
Филмов само во кино деноиве, дур уште иде народ.. мора да осетите како е кога цела публика се смее на озбилни сцени.

Action | Crime | Thriller| Comedy at it's finest.

Оцена за колку ме расположи 10/10, оцена до пола филм 6/10, реална оцена 3/10.:D

Таман ми беше во план пак да го гледам, сум го заборавил... има и второ аудио со коментар, веројатно од Милчо.

И јас го симнав. :X3: Моментално го пуштам, ако не заспам. Второто аудио е објаснување што како праел, никој не би седнал одново да го гледа, уз тоа.

не чини :( , џабе го симињав, не е чиста сликата, и грејни ез фак (n)

Го има ли гледано некој новиот филм на Бернардо Бертолучи, Io e te? Многу чуден филм, очекував нешто приближно до ремек дело со оглед на тоа што Dreamers ми е еден од поквалитетните филмови ever. Она што највеќе ми се допадна беше музиката, друго слабо. Баш ме интересира дали на некој друг му е гледан и дали се сложува со моето мислење дека е еден од послабите негови филмови.

Ме фати некоја инсомниа ноќеска ама затоа Телма ми правеше друштво околу 4 наутро пуштија одличен филм, често имаат добри филмови (само ретко гледам ТВ). Сабајле го фатив овој Lantana одлична драма. Им го предлагам на оние што сакаат убави трилер - драми .

Неам гледано ништо од Брзи и Бесни .

Да одам да го гледам во кино 6ката или ќе се изгубам ? :pos:

Истово прашањe во озбилна конотација важи за новиот дел Стар Трек .

Исто и јас немам гледано ниеден (а ги имам оригинали дома освен 5ката) а и не ни планирав да идам на 6ката ама викаат добар бил за пасење мозок така да можда ќе го погледнам.
Еве на официјалната страна за такви како нас ставиле тајмлајн за да сфатиш, а и нема нешто многу посебно за сфаќање :D
http://www.thefastandthefurious.com/timelinetuner/
За Стар Трек глеј го тој од 2009 пошто овој е продолжение на тој. Е сега ја ни Стар Трек новиов го немам гледано ама верувам дека не мора да ги гледаш сите претходни филмови+серии за да го сфатиш. Така да колку да не е без ич глеј го тој од 2009 и терај :)

За Стар Трек глеј го тој од 2009 пошто овој е продолжение на тој. Е сега ја ни Стар Трек новиов го немам гледано ама верувам дека не мора да ги гледаш сите претходни филмови+серии за да го сфатиш. Така да колку да не е без ич глеј го тој од 2009 и терај :)
Треба да го гледа тој од 2009 прво.

и јас нишо неам глеано од брзи и бесни а вечер ме викет да го глеам 6ката в кино нз дали е вејст оф тајм :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom