Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
@wot, таман да ти ставам лајк - кога ќе видам 400кбпс, толку од movie geek моментот :pos::icon_lol:

46813b752a224ac98c00602d01a9ea22.png

Skoro pusten e torentot, samo so zapaliv pc. :D

Walking dead I 10gb e dzabe, grainy ja snimaat, najocaj releases ima.
Mi teknuva 3ipol gb epizoda koga simnuvav prva sezona bese raj za oci...

Ај ај не се вади сеа :LOL:

Мизерија е TWD, easily најмизерена продкуција ever. За продукција - The Killing > се.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Денес го видов врвот на глупоста во фаст фјуриоус 8 трејлерот каде што Рок искача од кола и турка торпедо во друг смер кое оди паралелно со нив по мразот, шаркнадо вода може да им носи.

Денес го видов врвот на глупоста во фаст фјуриоус 8 трејлерот каде што Рок искача од кола и турка торпедо во друг смер кое оди паралелно со нив по мразот, шаркнадо вода може да им носи.
Мислам дека претераа со филмов, осум делови? Сериозни ли се? Доволни беа 3 дела и ајт таму, а не 8. Што е многу многу е. Ај првиот дел беше онака интересен ама ова веќе е и глупо и претерано, не знам дали воопшто некој го гледа филмов веќе.

Мислам дека претераа со филмов, осум делови? Сериозни ли се? Доволни беа 3 дела и ајт таму, а не 8. Што е многу многу е. Ај првиот дел беше онака интересен ама ова веќе е и глупо и претерано, не знам дали воопшто некој го гледа филмов веќе.

10 планираат да има:D

Не му ги реметете милионите на Карпата, и годинава треба да е на врв на најплатени актери. Штом старците со Сталоне на чело снимија 2-3 филма, за помладиве ич да не се секирате. Седмиот беше прогласен за филм на годината на PCA, така што, има многу луѓе што го гледале, а и овој ќе го гледаат. Филмчињата се забавни, тоа им е поентата, нема друга филозофија. Не можеме сите потресни драми да гледаме јбг.

Некни го гледав Passengers. Не очекував многу, па може затоа и изненадно ми се допадна. За чудо, имаше јака хемија меѓу двајцата. Прат го немав гледано во филм откога почна да му расте вредноста и откога ослабе, многу шармантен ми се виде тука. :love:

Финтата со гранде е што ме блокирал на Фејсбук а се немавме ни за пријатели.
Целиот респект у вода.
Никад да не се врати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom