Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Значи да зеам да изгледам некој од номинираните за Oскар, оти освен Demolition и Hicksaw нема да има за штo да гласам. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.231
Од 89 добитници на оскар за Best Picture, сум гледала 31.
Вие колку сте гледале? :P

Isto. :D
Me fati merak za marathon sea. Iako u posledno edvaj imam sila 2 casoven film da izgledam.

--

Zaso go hejtate Allied? Subavo izgledase.
Isto zaso Passengers e flop? Kako pocna taka I zavrsi, zabaven. Bolje mi bese duri I of Arrival. Fuck that movie. :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.208
Поени од реакции
37.840
Вие колку сте гледале? :P
Јас имам 39. Но, пола од овие ти што ги имаш гледано, јас ги немам. :P

Инаку - до сега 13-мина го пополниле формуларот за номинации за Кајгана филмските награди 2016. Во главната категорија предложени се дури 47 филма во трката за номинација, и ако остане вака, ќе имаме 10 номинирани од кои 6 беа номинирани и за Оскар, и 4 изненадувања. :P

Ајде, ајде, уште! https://goo.gl/Rke9zl[DOUBLEPOST=1488465080][/DOUBLEPOST]А, и уште еден куриозитет: меѓу предложените филмови за номинација за најдобар филм има и еден кој беше номиниран за златна малина за најлош филм во 2016. Упс! :P

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
меѓу предложените филмови за номинација за најдобар филм има и еден кој беше номиниран за златна малина за најлош филм во 2016. Упс! :P
којзнае кој е
кхм кхм бетмен вс. супер кхм кхм
и ја за малку ќе го предложев

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.312
Форумски другари :))) Ние организираме (се надевам) многу добар настан во Охрид, ако ве води патот наваму, да ми кажете. :)
Накратко, спремаме фестивал на студентски филмови во кои ќе ни учествуваат студенти на филм од Македонија, Црна Гора, Бугарија, Косово, Турција, Чешка, Казахстан. Се тоа е од отворен карактер, се е бесплатно. Ќе има многу филмови, настани, предавања, и поважно - алкохол и рокенрол. Жени сами да си донесете.
Ова ни е промо видеото.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Гранде пичко една скапана ова од тебе не го очекуев жими една мајка ти кажувам а сомнителен ми беше немаше апдејт у мовиспотинг нема активност од вторник мислам и сега гостин ебате тоа од 2008 а уше малце 10 години и те стрефија будалите и викаш фак оф чеј чеј да те подберам сеа на летер ама шо не си малецок ми дае стимул плус сеа поретко да влагам на ова жолта платформа : /

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.208
Поени од реакции
37.840
Еве да се потсетите кој тоа беше номиниран лани за Кајгана филмските награди и кој сѐ доби Златен Омлет. Листите ќе ги апдејтувам со годинешните номинирани и добитници:

1. Документарец
2. Странски
3. Научна фантастика
4. Хорор и трилер
5. Акција и авантура
6. Комедија и мјузикл
7. Драма
8. Анимиран
9. Македонски
10. НАЈДОБАР ФИЛМ
11. СИТЕ НОМИНИРАНИ ВО СИТЕ КАТЕГОРИИ

За актерските и режисерската категорија не направив посебни листи зашто таму сепак се актерите и режисерот тие кои ги носат заслугите, а не самите филмови. Но филмовите се сепак вклучени во „Сите номинирани“ листата. За да видите кој се беше номиниран во тие категории, клик ТУКА.

И имате уште време да предложувате за годинава. Вие ги креирате номинациите па затоа, секој предлог е значаен! Предложувајте тука - https://goo.gl/Rke9zl

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Гранде пичко една скапана ова од тебе не го очекуев жими една мајка ти кажувам а сомнителен ми беше немаше апдејт у мовиспотинг нема активност од вторник мислам и сега гостин ебате тоа од 2008 а уше малце 10 години и те стрефија будалите и викаш фак оф чеј чеј да те подберам сеа на летер ама шо не си малецок ми дае стимул плус сеа поретко да влагам на ова жолта платформа : /
Минута молк

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
@wot, таман да ти ставам лајк - кога ќе видам 400кбпс, толку од movie geek моментот :pos::icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom