Колку само ми ги распара ушите, ауууу...Јака психологија е Birdman, срча филмов.
Колку само најак бубњарски саундтрак има![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку само ми ги распара ушите, ауууу...Јака психологија е Birdman, срча филмов.
Колку само најак бубњарски саундтрак има![]()
Само еден лош скринер.Илезе снимка за Birdman ?
Само еден лош скринер.
полош е[DOUBLEPOST=1421438874][/DOUBLEPOST]и превод никако не се стакуваНишто полош од оној на Imitation Game. It will do![]()
полош е[DOUBLEPOST=1421438874][/DOUBLEPOST]и превод никако не се стакува
Читам само позитивни коментари околу Remember me (2010), јас го немам гледано, ради глумецот, па еве, ти со доволно познавање од тој жанр, изгледај го и рецензирај ни го дали сепак вреди.![]()
Баш начинот на кој е изработен придонесува многу за суштината на филмот. Андерсон поставувајки несиметрични, гротескни, речиси карикатурни ликови сред симетрија, колоритност и космос покажува колку се луѓето и нивните животи ништожни, неважни, прости... Исто како и неговата приказна. Ги забележа моментите кога некој таков несиметричен, гротескен лик гледа вртенчено кон камерата без да изусти ни збор? И покрај тоа што не кажува ништо вербално и има рамнодушен израз на лицето па не може да се зборува ни за говор на телото, како да кажува многу - исто како да вели: „А кој к*р си ти што ме гледаш? И твојот живот е подеднакво никаков како и мојот, и ти си едно големо никој и ништо на кого после 100 години никој нема да се сеќава.“Не беше смешен ни до самиот крај. Не го сфаќам филмов, треба некаква авантура да е, а не се потпира на сторијата туку на тоа како ќе биде изработен, гледам дека костимографски доста се труделе и самиот сет е феноменален , нешто налик на филмовите на Гилијам каде Вес у овој случај опишува свој универзум на нештата, ама нигде филмот не доби на суштина, така скокање напред беше, bouncing around од една на друга сцена
,
.
Not quite a 9 nominations movie, шознам.
Па на Imitation Game и не беше толку лош.Ништо полош од оној на Imitation Game. It will do![]()
Аууу ептен лош скринерот за Birdman....Оти не кажавте бе ?Ќе си почекам уште ај
Браво за МТВ, ама филмот не беше ништо посебно со оглед на хајпот што го пратиThe best offer во Сабота 22:15 на МТВ![]()