Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
и одземи ја фајтинг сцената, и одземи го „заболекарот“, и одземи ја неизвесноста, и одземи ја психо-физичката тортура на почетокот, одземи ја одличната глума од „негативецот“ и главниот лик...
не ги одзимај, така неодземени се просек/испод

Не реков дека филмот е лош, туку дека не е ништо екстра посебно за оценката што ја има. Од мене има 7/10.

Како и да е овој форум е како штаб на вмро и секој што нема да се поклони на мислењето што го дели мнозинство ќе биде прогласен за предавник.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не си предавник пер ама ме боли шо тресеш зелени

Имав еден школски во средно и се пушти на најјаката женска во клас и таа го одби, а тој и рече - ти губиш. Мене за вас ми е, да не губите. :icon_lol:

Е сеа моментов е шо ако го зеам целиот цитат нема да ми иде у прилог(патем што збори за мојот најомразен филм чеј можда употребив тешка артилерија ќе треба да се погледне уше нколку пати за конечна одлука само еднаш го иам видено и многу лошо ама можеби 2-3-4 пат ќе се разбуди нешто во мене кој знае :)(еј добро смајли али ретардана ми го уништи сеа некако и непријатно ми е да го ставам) анивеј мене ми е за тебе да не губиш ме сфаќаш ...

Ако се ослободам на тапет си за твојот хејтерски жаргон за секој ебан филм

Се пронаоѓаш или слабо

Ајде, сега модерно е да се хејтаат популарни ремек дела, ако е познат филмот не чини, ако е американски исто така нечини, ако бара повисока интелегенција за да ја доловиш поентата исто така нечини, заморен бил и напињал, ако е релативно неповрзан како филмовите на Линч, исто така нечини, немал поента, ако е некој постар, не вредел да се гледа, стар бил црно бело бљак (дај само нови) ако е филм кој се респектира повеќе од другите на форумов пак нечини затоа што е меинстрим, и сите го сакаат! а нели интересен и кул си ако исхејташ или пак си единствен кој има листа на филмови кои никој не ги гледал, па попување ако нема од тој и тој режисер не чини, да да секако...фала на просветлувањето, што ќе праевме да не бевте вие.

П.С. Најпобоље е српски филм, дека ретко кој може да го гледа, + ние не ја разбираме таа уметност - софистицираност!

Режисерот има друга поента, ама ние не ја сфаќаме, нели?

Штета што некој од постарите членови со добра репутација не распалуват овдека како порано изгледа и се кажале...

Не реков дека филмот е лош, туку дека не е ништо екстра посебно за оценката што ја има. Од мене има 7/10.
Да брат ама затоа ти го почитуваш уметникот кој креира вистинска музика/уметност и е оригинален во секој поглед, Zedd.

одземи го плот твистот, испаѓа подпросечно филмче :toe:
Одземи го плот твистот на мал милион други филмови и сите ќе се подпросечни филмови...

Одземи го плот твистот на мал милион други филмови и сите ќе се подпросечни филмови...
Не, овој е комплетно носен на грб на финалниот твист, креиран е за shock value. За 8.4 оцена, нема добро напишана скрипта, а има over-acting и клишеа милион. Причината за тортурата и се што се издешава у филмот е смешна...:toe:, настрана техничката изведба, ама тука има улога и малиот буџет

Не се создава врвен психолошки трилер со Такаши Мике сцени + шокантен твист. На ваква тематика, Вон Триер би растурил.

Допрва сега го гледав А. Снајпер и океј беше, мада колку хајп имаше, не е ништо посебно.
Ме заебааш? Пред пола саат си отиде другаров, глеавме American Sniper кај мене lol.
Не ми се веруе. Мартин, не си ти пеер? :D
Супер е филмот а често филмовите на Клинт Иствуд ми се досадни (неам глеано многу though).

Ме заебааш? Пред пола саат си отиде другаров, глеавме American Sniper кај мене lol.
Не ми се веруе. Мартин, не си ти пеер? :D
Супер е филмот а често филмовите на Клинт Иствуд ми се досадни (неам глеано многу though).
Не беше лош де, ама не е ни толку добар колку што беше хајпнат.

Некни го гледав Чајнатаун. Ок е филмот, али смртоносниот истрел човече... Аматерски изведен. Со двочекор пукна. 5пати ја изгледав сцената. Смешно беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom