wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.683
- Поени од реакции
- 34.186
Taka e!pod 35 giga nisto ne simnuvaj
Konecno prvi dojde! Mesec ipol bez net!
http://i.imgur.com/KdqeclY.png
Taka e!pod 35 giga nisto ne simnuvaj
Не си единствен и јас го гледав така, неколку пати до пола пред да го изгледам целиот. Искрено ништо посебно не е филмот.Не го избришав, знам дека е добар, јас ноншалантно му влегов, а и ненаспан. Ќе му седнам за некоја недела пак
magic mike saas da te baniram
Не си единствен и јас го гледав така, неколку пати до пола пред да го изгледам целиот. Искрено ништо посебно не е филмот.
неќе да го банираш, сака да има интеркорсmagic mike saas da te baniram
одземи го плот твистот, испаѓа подпросечно филмчеНе си единствен и јас го гледав така, неколку пати до пола пред да го изгледам целиот. Искрено ништо посебно не е филмот.
и одземи ја фајтинг сцената, и одземи го „заболекарот“, и одземи ја неизвесноста, и одземи ја психо-физичката тортура на почетокот, одземи ја одличната глума од „негативецот“ и главниот лик...одземи го плот твистот, испаѓа подпросечно филмче
не ги одзимај, така неодземени се просек/исподи одземи ја фајтинг сцената, и одземи го „заболекарот“, и одземи ја неизвесноста, и одземи ја психо-физичката тортура на почетокот, одземи ја одличната глума од „негативецот“ и главниот лик...
Е сеа моментов е шо ако го зеам целиот цитат нема да ми иде у прилог(патем што збори за мојот најомразен филм чеј можда употребив тешка артилерија ќе треба да се погледне уше нколку пати за конечна одлука само еднаш го иам видено и многу лошо ама можеби 2-3-4 пат ќе се разбуди нешто во мене кој знае (еј добро смајли али ретардана ми го уништи сеа некако и непријатно ми е да го ставам) анивеј мене ми е за тебе да не губиш ме сфаќаш ...Имав еден школски во средно и се пушти на најјаката женска во клас и таа го одби, а тој и рече - ти губиш. Мене за вас ми е, да не губите.
Штета што некој од постарите членови со добра репутација не распалуват овдека како порано изгледа и се кажале...Ајде, сега модерно е да се хејтаат популарни ремек дела, ако е познат филмот не чини, ако е американски исто така нечини, ако бара повисока интелегенција за да ја доловиш поентата исто така нечини, заморен бил и напињал, ако е релативно неповрзан како филмовите на Линч, исто така нечини, немал поента, ако е некој постар, не вредел да се гледа, стар бил црно бело бљак (дај само нови) ако е филм кој се респектира повеќе од другите на форумов пак нечини затоа што е меинстрим, и сите го сакаат! а нели интересен и кул си ако исхејташ или пак си единствен кој има листа на филмови кои никој не ги гледал, па попување ако нема од тој и тој режисер не чини, да да секако...фала на просветлувањето, што ќе праевме да не бевте вие.
П.С. Најпобоље е српски филм, дека ретко кој може да го гледа, + ние не ја разбираме таа уметност - софистицираност!
Режисерот има друга поента, ама ние не ја сфаќаме, нели?
Да брат ама затоа ти го почитуваш уметникот кој креира вистинска музика/уметност и е оригинален во секој поглед, Zedd.Не реков дека филмот е лош, туку дека не е ништо екстра посебно за оценката што ја има. Од мене има 7/10.
Одземи го плот твистот на мал милион други филмови и сите ќе се подпросечни филмови...одземи го плот твистот, испаѓа подпросечно филмче
Не, овој е комплетно носен на грб на финалниот твист, креиран е за shock value. За 8.4 оцена, нема добро напишана скрипта, а има over-acting и клишеа милион. Причината за тортурата и се што се издешава у филмот е смешна..., настрана техничката изведба, ама тука има улога и малиот буџетОдземи го плот твистот на мал милион други филмови и сите ќе се подпросечни филмови...