џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.475
- Поени од реакции
- 25.446
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е
![]()
Критериумот беше филмот да ми е со оцена 8,5 и погоре, постерот да му е добар, и колку шо можам повеќе да ги застапам омилените ми мои глумци и режисери. И така, сеа си се гордеам на мојата 7-8 квадратна собичка
![]()

Не знам сега за што правиме муабет, изгледани филмови од роџење или за одреден период?

... Од друга страна би го менувал бројот на изгледани филмови за возраста од Бомбастичниот, рецимо.
Чарли Чаплин, филмови за Шерлок Холмс, Оливер Твист, Палавковците со Боби и Бани и шо ти ја знам... Се на се би требало во неколку години да имам изгледано уште околу 1000.
(сум бил лојален на каузата, кога имав 2gb максимум 1.4гб одеа за два филма месечно а 600мб за сурфање) и веројатно уште 500-1000 понови филмови сум симнал. 
Се на се би требало во неколку години да имам изгледано уште околу 1000.
значи се ај грубо да речеме 4000.
Околу 500 веројатно.
и веројатно уште 500-1000 понови филмови сум симнал.

)))
ama deka poslednive godini s izgledal OKOLU 1.000.... tesko, po 30 na godina edvaj gledas. I toa takvi so se smetaat ko pola film oti se losi. 
Димензиите се 11,5×16,5 грубо, целиот е 106×208, 900 денари на постер хартија во Про Медија.@grande-juve кој ти се димензиите на коверите? и што пИшува под коверите некако нечитливо е

[DOUBLEPOST=1419116474][/DOUBLEPOST]
http://www.imdb.com/title/tt2326612/?ref_=nm_flmg_act_7
The Captive interesno filmce uzivanje 2 casa.