Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да дозволам трејлер да ми заебе филм, за тоа го имам форумов...

10 ane hatavei za pokajanie od dragonsky cekame :D

Inace Grand Budapest Hotel malku go precenivte.. sto e so 9kite i 10kite? Maaaalku pointeresen od Moonrise Kingdom.

I koga veke go spomnavte nazad, Wes Anderson e precenet.

Шо ве гледам за никаде..

Технички, е спојлер. За некој кој не се интересира воопшто и сака секое малецко нешто да е изненадување.
Но ете уште глупите имдб кога ставаат спојлери.. мене од трејлерот ми го соопштија тоа. (не гледам трејлери, приморан бев) Како и да е, изгледаше интересно.

Ќе видиме. Се надевам нема да е Обливион. Кој ќе се убедува...

Лелее што сте станале осетливи. Еве го постерот на Planet of the apes. Значи буквално последната сцена од филмот е на промотивниот постер.

planet-of-the-apes.jpg

daj nekoj od filmomanive nek mi objasnit so se izdesava vo filmov Triangle.. ni na internet nemozam da najdam niso ili taka e namerno napraen? :D

Имаш на board-от на имдб, прочепкај таму.

Дап, доколку некој преферира фаст енд фјуриос пред некоја добра мистерија/трилер/драма не е спремен за дискусија.
Ако се гледаат филмовите колку да се изгледаат, онака без да ти пробуди емоција, да не те натера да помислиш, да не ја сфатиш поентата ништо не правиме.

кои критериуми и очекувања се тие не сфаќам, стварно. Мистик Ривер не чинел, хах.

И тука има филмомани на кои култни филмчиња не им се свиѓаат. Еве на пример, мислам дека на @IoSonoInterista не му се допаѓа Американска убавина. А покултен филм во релативно поново време од него - амин. (Бтв и мене не ми се допаѓа ама јас сум обичен филмаџија, не се сметам експерт од типот на @Psyside, ИоСоно, @wot. Затоа го зедов ИоСоно во случајов.) Вкус е во прашање. Не треба одма со тепање.

Има тема за Cheers на форумов ?
Да знам каде да го постирам ова:
http://www.ign.com/articles/2014/05...odes?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook

:D

Жити се иди во подфорум Серии и постирај таму. Јас ја отворив темата, нема ни 5 мислења :(

Колку добар актер у пичку матер плаче за филмови типов плаче за реализација успех добра цврста кариера карпа му фалат филмови:(

И ќе се потсмевам. Просечен гледач не може да даде оцена 8.6. Разлика помеѓу 8.6 и 8.5/8.7 не можеш да направиш. Не може да се објасни. Ова мора да е некаде научно докажано.

Ако сакам ќе ставам оценка 9.27028363826353. Што ти е гајле како некој ја пишал? Ако имаш свое мислење за филмот нема да ти е битно (тоест, не треба да ти е битно). Ти изгледаш глупо со потсмевањето, не она.

Јасно кој сака што сака ќе става. Но сепак се враќам на моето дека такви оцени се глумење лудило. Не може да се оправдаат. Ако мора да се бира дали некој е глуп, тоа се тие што ставаат такви оцени.
Ај, веќе се чувстувам како расипана плоча. Се додека не ми ја објасните разликата од 1 децимала, нема потреба од дискусијава.

На инсистирање на @VLJ пробав да го гледам Лего и издржав 15мин. Колку идиотски филм па и напорен за гледање без целна група. Да имам дете на мала возраст никако не би му го пуштил тоа срање.

На инсистирање на @VLJ пробав да го гледам Лего и издржав 15мин. Колку идиотски филм па и напорен за гледање без целна група. Да имам дете на мала возраст никако не би му го пуштил тоа срање.

but.. but... zarem? (n)

http://i.imgur.com/SK8m9HH.png

Еден од ретките нови комедии што ме има и те како насмеано, рандом ми текна на сценава и сеуште е смешна :D

Кога сме кај комедии на 11ти Јуни ќе излезе првиот трејлер за новиот Dumb and Dumber

Modern Times на Чаплин станува реалност :D
5aa.gif
[DOUBLEPOST=1402459348][/DOUBLEPOST]
Кога сме кај комедии на 11ти Јуни ќе излезе првиот трејлер за новиот Dumb and Dumber

Ако ви се гледа.

Исто така да се напомене

ЏИМ КЕРИ ГЛУМИ ВО ФИЛМОВ OMG MEGA SPOILERZ MUCH SHOCK WOW RON PAUL 2014 △△△△ WAKE UP SHEEPLE

Последно уредено:
1970-та година. Стенли Кјубрик дознава дека студиото MGM планира да сними продолжеток на неговиот филм Одисеја 2001. Нему не му се сака тоа, ама адвокатот му вика дека според договорот, имаат право на тоа. "Ако, ја ипак ќе им пишам едно писмо," вика Кјубрик.

pismoto-na-stenli-kjubrik-92294.jpg

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Барам филм со пријателство како главна тема. Хелп :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom