Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Легендата вели дека ако пишеш на интернет дека Лиам Нисон е дедо, без разлика што не те знае кој си, не знае ни што бараш ни каде живееш, ќе те бара, ќе те најде, и ќе те убие. :cautious:
Мислам дека малкумина ќе го разберат ова. :)

Гледам има најава за Transformers: Age of Extinction со Mark Wahlberg во главните улоги. Со самото тоа што го нема Shia LaBeouf е голем напредок но знаеќи како предходните 3 дела беа лоши шеги, бедна приказна и одлични ефекти не очекувам премногу од овој блокбастер. Во секој случај мислам дека ќе вреди бар за 6 гига и 2 саати потрошено време.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јас на ова не верувам дур не излезе некој официјално да каже во дневникот на Сител.
Абе за некои и снимен документарец да направам во студиото на што се работело, колку, и како, пак нема да биде доволно.

Работат сега и на ред други големи, интересни и забавни проекти, ама не смеам да зборам, зошто таква е полисата. Можам да спомнам само дека еден од нив е нешто поврзано со Марвел :D

Пак ќе испадне лажење и курчење за некои :rolleyes:.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Haters gonna hate... :coffee: :cool:

Сакаш ли уште "лаги и курчења"? Или доста ти е?
Да, ова се уште лаги и курчење. Кога главната продукциска куќа ќе истакне дека "грото" ефекти биле направени од fx3x, тогаш ќе поверувам.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Да, ова се уште лаги и курчење. Кога главната продукциска куќа ќе истакне дека "грото" ефекти биле направени од fx3x, тогаш ќе поверувам.
И од Барак Обама да не сакаш изјава?

Хејтери, хејтери посвуда :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Работат сега и на ред други големи, интересни и забавни проекти, ама не смеам да зборам, зошто таква е полисата.
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :O

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :O
Затоа.

Полисата диктира дур не заврши пост-продукција детали од проектите на големо никако во етер. А тој што мене ми кажал ми кажал ради доверба, за филмов ете дур не стигна кај нас да се дава ви кино ништо немав спомнато.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Факт е дека работеле FX3X на филмов но како што знам имаат некој 5 секунди од специјални ефекти изработено.
Да, ако беа само 7-8 секунди CGI ефекти во филмов.

Kajgana Shop

На врв Bottom