Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.

Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите :)

Гледај го, мене многу ми се допадна, иако не сум воопшто фан на sci-fi.

Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.

Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите :)
Зашто да се чудиме бе ? Noah е филмчиште батали некои хејтери што се собрале што оформиле мислење пред да го гледаат филмот.

Edge of Tomorrow е over hyped од интернетот малку, ама забавно филмче е. Сепак кога ќе го видиш главниот лик како умира милион пати едноставно не можеш да се поврзеш со филмот и ликот.
Забавно ама ништо повеќе од тоа. 7/10 од мене.

With that said, очекувам да му се допадне на wot за едно 5-6 месеци :D

Зашто да се чудиме бе ? Noah е филмчиште батали некои хејтери што се собрале што оформиле мислење пред да го гледаат филмот.

Edge of Tomorrow е over hyped од интернетот малку, ама забавно филмче е. Сепак кога ќе го видиш главниот лик како умира милион пати едноставно не можеш да се поврзеш со филмот и ликот.
Забавно ама ништо повеќе од тоа. 7/10 од мене.

With that said, очекувам да му се допадне на wot за едно 5-6 месеци :D

Том Круз умира милион пати ? 10/10 :D Also, maybe spoiler ?

Том Круз умира милион пати ? 10/10 :D Also, maybe spoiler ?
Не е спојлер пошто од постерот и од трејлерот се сфаќа дека умира милион пати Том Круз :D

Него еве кога го спомнавме Том Круз да почнам дискусија. Кој актер ви е box office draw т.е. кога ќе чуете дека ќе глуми во некој филм мора да го гледате тој филм ? Еве гледам во Македонија на многу дечки и девојки изгледа Анџелина Џоли им е тој лик пошто многу луѓе се попалија на Maleficient, што е разбирливо пошто пред 10ина години сите ја сметаа за најубава и сите во главата си ставиле дека женските треба да бидат како неа, а мажите да бараат некоја како неа.

Мене на пример токму Том Круз ми е box office draw. Нема лош филм човекот а нема ни да има. :D

Robert Downey Junior & Johnny Depp ми се такви актери. Има и други, ама ајде, да не претерувам, овие ми се на врв од листата каде кој и филм да излезе од нив морам да го гледам.

Порке ?

Пошто ако мислиш дека е спојлер не е. Еве уште еден спојлер, во филмот Batman Begins, после 30-40 минути од филмот тој дечкото што тренираше ќе реше да стане Бетмен-херој што се бори со криминалците облечен како лилјак. :icon_mrgr:

Конечно го изгледав The Best Offer.
Колку хајп на филмот за ништо. 6/10

Инаку стварно немаше потреба да се пишуваат детали за толку нов филм.

Последно уредено:
Порке ?

Пошто ако мислиш дека е спојлер не е. Еве уште еден спојлер, во филмот Batman Begins, после 30-40 минути од филмот тој дечкото што тренираше ќе реше да стане Бетмен-херој што се бори со криминалците облечен како лилјак. :icon_mrgr:

И за од Круз филмот има 75 години стари стрипови ? Спојлер е, не се прај на три и пол. :D

И за од Круз филмот има 75 години стари стрипови ? Спојлер е, не се прај на три и пол. :D
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Edge_of_Tomorrow_(1985_book)
Добро можда не 75 ама добри 29 години книга има :D[DOUBLEPOST=1402164389][/DOUBLEPOST]Башка шо ве ебам кога не сте го гледале ни трејлерот ни ништо

https://www.youtube.com/watch?v=vw61gCe2oqI&feature=kp

Edge_of_Tomorrow_Poster.jpg

Значи како може да сакате да гледате филм без буквално да не знаете ништо ? Во прва четвртина од филмот умира Круз не се заебавајте..

Значи како може да сакате да гледате филм без буквално да не знаете ништо ?
Најдобри испаѓаат тие така што ги гледаш. Знаат да те изненадат. Ко за Икс Мен јас тоа што ти кажав :D

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Edge_of_Tomorrow_(1985_book)
Добро можда не 75 ама добри 29 години книга има :D[DOUBLEPOST=1402164389][/DOUBLEPOST]Башка шо ве ебам кога не сте го гледале ни трејлерот ни ништо

https://www.youtube.com/watch?v=vw61gCe2oqI&feature=kp

Edge_of_Tomorrow_Poster.jpg

Значи како може да сакате да гледате филм без буквално да не знаете ништо ? Во прва четвртина од филмот умира Круз не се заебавајте..

Жити се како заклучи од постерот дека умира Тоооом Круз ? :D Па за има поубаво од да гледаш филм без очекувања.

Жити се како заклучи од постерот дека умира Тоооом Круз ? :D Па за има поубаво од да гледаш филм без очекувања.
Аааааа е па вие погрешно сте ми го сфатиле постот беееее...
Па пишува. Live.Die.Repeat.
Die=Умира.

Ете од каде :D Тоа е premise-от на филмот што се случува во први 15-20 минути. Понатаму....е понатаму не ви кажувам :D

Башка
read+a+book.jpg

:icon_mrgr::icon_mrgr:

Шо ве гледам за никаде..

Технички, е спојлер. За некој кој не се интересира воопшто и сака секое малецко нешто да е изненадување.
Но ете уште глупите имдб кога ставаат спојлери.. мене од трејлерот ми го соопштија тоа. (не гледам трејлери, приморан бев) Како и да е, изгледаше интересно.

Ќе видиме. Се надевам нема да е Обливион. Кој ќе се убедува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom