Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам... денес се е можно. Има некои лоши филмови од постарите ама во главно се многу добри филмови, дури и тие кои имаат оцени 4-5.

Го гледав Unforgiven , оскар земал филмот за 92ра . Некако , очекував повеќе како филм со Оскар и за толку добра оцена на IMDB.

Го гледав Unforgiven , оскар земал филмот за 92ра . Некако , очекував повеќе како филм со Оскар и за толку добра оцена на IMDB.
Таман си е. Ако си ги гледал останатите од Клинт Иствуд, би требало да знаеш што да очекуваш :)

Филмот е феномелен, незнам ти што си очекувал, ама да збориш негативно за тој филм е просто несватливо.....

Филмот е феномелен, незнам ти што си очекувал, ама да збориш негативно за тој филм е просто несватливо.....

не зборам негативно , само велам дека ми фалеше нешто плус . суровост , одмазда , закана и крај :pos:

Bad Teacher (2011)

images

Филмот е БЉУВОТИНА со Cameron Diaz и Justin Timberlake (y)

FIXED.

Drive e одличен. Не знам како да го опишам моментално, ама ќе пробам. Атмосферата е ко во модерен филм на Кјубрик. Арт филм + филм noir + меланхолија + чуден(одличен) саундтрак и мадафака перформанс од Гослинг.

Филмот е профи тууу од кога не сум го гледал да му удрам некоја ѕвездичка на имдб и да видам во видеотека "торент" дали го имаат :)
Го гледав Swordsmen овојпат Дони Јен ми потфрли не ми се допадна воопшто филмот.

Drive e одличен. Не знам како да го опишам моментално, ама ќе пробам. Атмосферата е ко во модерен филм на Кјубрик. Арт филм + филм noir + меланхолија + чуден(одличен) саундтрак и мадафака перформанс од Гослинг.

Го има по торенти?

107.. :pos: Оh IMDb, you so silly.
Не ми се пишува, преценет филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom