Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
лол шо буџет има оваа бе?

Кога сме кај политички серии да ви препорачам да се загревате уз комедија со:
Yes, Minister и Yes, Prime Minister
Не знам како сум ги пропуштил овие два наслови, ги има по торентиве?

И Spin City е исто така од мене препорачлива, Бондек е лик што фасцинира, уан оф а кајнд....

И Spin City е исто така од мене препорачлива, Бондек е лик што фасцинира, уан оф а кајнд....

Spin City e јака, култна. Али иако политичка, ретко навлегува во вистинската смисла на политика. Оваа го обработува тој аспект. Доста уникатен хумор, посебно prime minister ми направи кеф. Посебно пак британскиот хумор.. Ретко интелигентна комеди-серија. Инаку за првата ретко стабилни торенти, ќе те ебава, втората има(ше).

Мене ми е спуштена Yes minister, така да има торенти.

Не ја правете истата грешка како јас. Не си трошите мегабајти, а и време од животот за да го гледате Sucker Punch.

Не ја правете истата грешка како јас. Не си трошите мегабајти, а и време од животот за да го гледате Sucker Punch.
Стај го да трепка, за да не се излаже уште некој. :)
Го симнав пред некој ден, значи сум се зае*ал веќе.

You will meet tall dark stranger... Бенг! Вуди Ален се враќа во форма.
Одличен режисер/сценарист се познава по тоа што неговите филмови или ги сакаш или ги мразиш...
Некако ми фали тоа што повеќе го нема невротичниот Ален со некоја од неговите препознатливи улоги, али јбг - ако он старее барем неговата креативност сеуште е горе доле на место.
Читам некој критики за најновиов, Полноќ у Париз... или така нешто... и морам да признаам дека од сега ми течат лиги за него.

читаш ли wот4е?

real eyes realize real lies :D

lol јk, чекав неколку рецензии да знам дали вреди за повеќе или гигаипол. Meне ми го продаде Појол со рецензијата му, и колку и да е лош, ако е 6ка - ќе го гледам. Ама ти си грешна пред Госпо. Рековме во добро и во лошо.. а сеа ме шиткаш.

lol јk, чекав неколку рецензии да знам дали вреди за повеќе или гигаипол. Meне ми го продаде Појол со рецензијата му, и колку и да е лош, ако е 6ка - ќе го гледам. Ама ти си грешна пред Госпо. Рековме во добро и во лошо.. а сеа ме шиткаш.
Ееееј да беше 6ка на коњ ќе бев :)
Му залепив една двојка само поради женските.

Кога воа? Пијана да не бев? Не памтам :ROFLMAO:

Еве една статија за новото продолжение на Трансформери. Рози Хантингтон била лоша глумица. Ма неее, она не е ни глумица :rolleyes:

Еве една статија за новото продолжение на Трансформери. Рози Хантингтон била лоша глумица. Ма неее, она не е ни глумица :rolleyes:

Ич не ме чудит. Овај кретенов Мајкл Беј значи е најголемата комерцијала моментално. Кул ефекти + вакви мифки = миљарди долари изваени од американски дебили шо се палет на ваков шунд.

P.S.
"That shit is emptier than a Michael Bay joint" - Хенк Муди за боксерска вреќа. :D

Ако веќе ја менуваа Фокс, барем за некоја поасолна да ја заменеа.

Стварно оваа е ептен грда :) Какви женски можат да се најдат, оваа ја најдоа. А бтв нема ли нешто најава за премиера и кај нас? Првите два дела во Рамстор ги даваја колку шо памтам и тоа првиот на денот на премиерата во САД, а вториот со задоцнување од една недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom