zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.536
- Поени од реакции
- 6.395
Баш ме интересира Давор со кој крај го гледаше филмот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој од филмаџииве што му се свиѓа филмот Батерфлај ефект?Искрено мене тапа ми е.
Бај д веј,да ми предложите некоја добра комедија,зошто со драми и трилери веќе се заморив.
+1 филмот е уникатен и според мене еден од најдобрите од mindfuck (интелегентни филмови) категоријата.
Па не си го разбрал.Не ми се допадна,едноставно.
Не очекував никаков расплет,ама целиот филм не ми беше добар онака како што очекував.
Усвари Еван немал нотеси каде што запишувал што се дешавало во детството,туку тој тоа го замислувал во својата глава,исто како и неговиот татко кој замислувал дека имал некој си фото-албум.
И уште едно усвари...Еван бил ''лошиот''тип во деството,а не братот на таа Кели.(според моите сваќања).
Ова за тие што мислите дека не сум го разбрал ко што треба.Ако нешто сум пропуштил,тогаш дополнете ме.
The walking dead -imase tema ,neznam zosto ja stavija vo kanta
se izvinjavam za fontot.
Наредниот негов проект ќе биде најверојатно
X-Men Origins: Wolverine 2
Зашто би режирал нешто вакво комерцијално.....Изгледа сака да го направи својот Д Дарк НајтПошто ја не знам да гледам филмови, нали (жмиг-жмиг), не знам дали ќе го разберам овој. :icon_mrgr Првиот дел не го гледав ни мислам, овој можеби поради Аронофски и ако добие добри критики, пред се...
Бај д веј, или ти или Иосоно треба да го смените аватарот![]()