Толстој
екс Бомбастичен
ГГ би било подобро, таман да се испукаат оние што се држеа тука да не пишуваат спојлери. Мада може и Бојхуд, ќе му седнам до после или вечер 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој прохејтал не знам, ама и јас се придружувам кон хејтот...The Drop уопште не е досаден филм, нека се јави кој прохејта пред некое време
Е ај пробај објасни го на некои луѓе бе ?-
- Како тоа нема потреба од приказна? Во гумата што се тркала имаше повеќе приказна.
Зошто смешки? Баш придонесе јака тензична атмосфера. Ликот на Том Харди е одлично изработен кој еволуира многу добро све до крај. Џејмс Гандолфини онака, просек.Кој прохејтал не знам, ама и јас се придружувам кон хејтот...
Тапа приказна, сценарионо смешки...дури ни Џејмс Гандолфини не импресионираше у филмов...
Брат, ти не сфаќаш. Линч е уметник од највисока класа, он тие мрднатите негови филмови ги прави така што нема едно сфаќање за филмот. Секој треба да си го протолкува и сфати за себеСиноќа го гледав Mullholand drive,кој го разбрал филмот капа доле за него,јас ништо не разбрав,таман си помислив дека знам што се случува излегува нешто многу неочекувано..