Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас го разбирам Ио што сака да каже. Не вика дека он дека филмот е лош, туку досаден, и реално да збориме, досаден е. Прикажан е живот на мало дете од просечна американска фамилија. Самиот филм што е номиниран за Оскари му носи тежина што Ио пробува да ја прикаже, искрено и за мене исто. Ама филмот ми беше добар, убаво ме возеше за тие два саата, некои моменти ми беа здодевни не викам не, а на некои се потесетив и ја на моменти од свое детство. Искрено филмот во конкуренцијава која ја има не би требало да земе никаков Оскар, бар според мене.
Ќе ми остане у памет само како филм што се снимал 10 години, и то.

Кој прохејтал не знам, ама и јас се придружувам кон хејтот...The Drop уопште не е досаден филм, нека се јави кој прохејта пред некое време
Е ај пробај објасни го на некои луѓе бе ?-
- Како тоа нема потреба од приказна? Во гумата што се тркала имаше повеќе приказна.

Зошто смешки? Баш придонесе јака тензична атмосфера. Ликот на Том Харди е одлично изработен кој еволуира многу добро све до крај. Џејмс Гандолфини онака, просек.Кој прохејтал не знам, ама и јас се придружувам кон хејтот...
Тапа приказна, сценарионо смешки...дури ни Џејмс Гандолфини не импресионираше у филмов...
)- секому!. Некој претходно спомна, можда ти не си успеал да се поистоветиш со ликот. Ни јас не се поистоветив ама тоа не ме спречи да уживам. Филмот си траеше-јас не трепнав. Буквално ми се деси. И конечно, не знам зошто ти ги објаснувам овие работи-ти да си знаел да процениш што е добро немало да навиваш за Интер 

Брат, ти не сфаќаш. Линч е уметник од највисока класа, он тие мрднатите негови филмови ги прави така што нема едно сфаќање за филмот. Секој треба да си го протолкува и сфати за себеСиноќа го гледав Mullholand drive,кој го разбрал филмот капа доле за него,јас ништо не разбрав,таман си помислив дека знам што се случува излегува нешто многу неочекувано..