- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.246
Доста добар, за мене необично и досега ретко видено во филмови, башка кинематографијата ми беше врв!snowpiercer го гледаше некој? Добар рејтинг има на имдб.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста добар, за мене необично и досега ретко видено во филмови, башка кинематографијата ми беше врв!snowpiercer го гледаше некој? Добар рејтинг има на имдб.
Мене пак Chinatown ми е најдобриот noir филм на сите времиња. Ремек дело... Никако да се погодиме во вкусови.Колку преценет филм е Chinatown. Од мене 7ца
Neo-noir попрецизно кажано е Chinatown, да не го заборавиме и L.А. Confidential кога се збори за врвови, Sin City... Body Heat исто е многу добар помалку познат филм. А кај класичните ноари само делче од моите омилени: Double Indemnity, The Big Sleep, The Maltese Falcon, The Third Man, и многу други, еден од омилените жанрови...
Лелеее друже алал да ти е, сум го забораил овој а ептен ме интересираше со години како се вика, еднаш го иам гледано само. Ај се надевам ќе го знае некој па ќе се спасимеpozdrav do site clenovi na kajgana forum dali moze nekoj dami pomogne okolu eden film nego znam naslovot go davaa na tv sitel pred okolu 12 god.se raboti za eden crnec toj se sprijateluva so eden covek mislam deka bese doktor ili advokat toj go zapoznava so negovite prijateli i go vodat u lov ali tie ustvari pocnuvat dago lovat nego molam za naslovot ako nekoj go znae filmot![]()
Лелеее друже алал да ти е, сум го забораил овој а ептен ме интересираше со години како се вика, еднаш го иам гледано само. Ај се надевам ќе го знае некој па ќе се спасиме![]()
Дечко.. за тебе сериозно треба споменикМислам дека е овој....Поздравhttp://www.imdb.com/title/tt0111323/
Дечко.. за тебе сериозно треба споменик![]()