Сеа се бара херојот кој ке го најде филмов на убава снимка...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај баш да видиме што ќе биде. Пола-пола сум за филмов. Или ќе биде ептен дебилен или ќе си биде солиден cheesy fun movie. Средина нема.
Добар филм е Fargo. Каква коинциденција вчера го гледав и отварам Imdb и гледам дека ќе се снима серија со исто име инспирирана од филмот
Од она што сум го гледал ни таму ни таму можам да сместам некој филм. Онака просек ми се филмовите со некој уникатен нивен стилКоен ти се пејсе пејсе, кај направат ремек дело, кај направат најлош филм во историјата на филмовите.
Од она што сум го гледал ни таму ни таму можам да сместам некој филм. Онака просек ми се филмовите со некој уникатен нивен стил
Во весници го даваа тогаш заедно со K-Pax, Пред Дождот и не можам да се сетам кој другЛеле јак Gangs of New York зошто не сум го гледал порано.
Иако иам други остварувања на Скорсезе шо ми се далеку поомилени, овој некако ми беше ептен јак. Приказната, целата костимографија и огромната сценографија многу ми се допаднаа. Препорака дефинитивно