- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.866
- Поени од реакции
- 4.471
Некогаш малцинството е во право.You're in the minority honey. Its not the movie, its you. Али океј, демократија сме, прифаќаме и глупи рецензии.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некогаш малцинството е во право.You're in the minority honey. Its not the movie, its you. Али океј, демократија сме, прифаќаме и глупи рецензии.
Овој е вистинска приказна, може затоа е добарТоа да приметив али овој е трескање од земја нз дали ти е гледан ?
![]()
мајка и се вика Керен БатхртОд темата антипатични актерки, издвојуваме... Ана Фарис.
Сериозно, како оваа е дел од Холивуд? Глумата и е очајна, ниту е шармантна, а гласот и е ко да има лего коцка заглавено у грло.
Се уште не ми е гледан новиот, ама ако сакаш да се запознаеш со позадината, гледај го документарецов:Не ми беше досаден ко некој што спомна, али има доста нејаснотии за некој што не е запознаен со целиот тој свет.
Ja za razlika od @zmej gorjanin go gledav snosti noviot Dune i odma posle na Jodorowsky dokumentarecot, the gratest movie never made.
Da bidam iskren, na Lynch e los do tolku sto celo vreme mislev na Jodorowsky ke raspalil, no, ne, snosti Denis me ubedi deka toj e covekot za serijalov. Filmot bese perverzii se do krajot koga ne bese. Ne moze vaka da zavrsis bez nisto, ne bese nikogas reklamiran kako straight part one.
Inace melem za oci, ne se zanesuvajte, vakov world building ne se gradi lesno. Da ne bese krajot i celo vreme sepotenje i premonitions ke bese 5 od 5.
Blade Runner > Dune
И мене слично, се ми беше супер, феноменално од технички аспект, ама не ме заинтересира баш приказната затоа што не беше баш јасно раскажана. Мислам дека тоа ќе биде проблем за повеќето што немаат претходно знаење. После изгледав неколку ривјуа и објаснувања околу приказната и се ми стана многу појасно и интересно.Може да се смени насловот на темана за дискусии на Тенет во Dune и некој да ми го разјасни тоа што го гледав?
Не ми беше досаден ко некој што спомна, али има доста нејаснотии за некој што не е запознаен со целиот тој свет.
Се слагам со сè што си пишал. Не е најјасно прикажано што-како и за незапознаени ќе делува досадно и чудно.И мене слично, се ми беше супер, феноменално од технички аспект, ама не ме заинтересира баш приказната затоа што не беше баш јасно раскажана. Мислам дека тоа ќе биде проблем за повеќето што немаат претходно знаење. После изгледав неколку ривјуа и објаснувања околу приказната и се ми стана многу појасно и интересно.
Повеќето рекоа дека целиов филм е само воведот и ако има втор дел, тоа ќе биде јакото ама и дека правењето на втор дел зависи од тоа како ќе биде прифатен првиов, а не сум сигурен дека направија добра работа со тоа да ја поврзат и навлечат на приказната широката маса.
Како го купиле?Не сум знаел дека Дисковери биле толку мокни што го купиле Варнер за 43 милијарди
Нема.Некој да ми пушти линк од филмот Тома?